Speltips Crystal Palace – Liverpool 23/1: Framåtlutat

Axel Sjödin Publicerat: 23 januari 2022

Crystal Palace välkomnar Liverpool till Selhurst Park på söndagseftermiddagen den 23 januari.

Crystal Palace - Liverpool

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ifall det är någon gång man vill möta Liverpool under säsongen så är det förmodligen nu, men alldeles oavsett så kommer det bli en tuff match för Crystal Palace då ligatvåan kommer på besök till Selhurst Park på torsdagen.

Hemmalaget sitter ganska bekvämt i mitten av tabellen inför omgången med en ganska rejäl buffert både till bottenstriden och kampen om Europaplatserna. Bitvis så har Crystal Palace trots allt imponerat under säsongen, men i nuläget är formen inte den bästa då de har en vinst och totalt fem poäng i sina fem senaste ligamatcher.

De är fortfarande på jakt efter den första vinsten i ligaspelet för året och det finns risk för att den får dröja till februari då Liverpool med all förmodan är numret för stora, trots att de är inne i en tuff period.

Skadeläget i Crystal Palace är i alla fall bättre än i många lag då James Tomkins och James McArthur är lagets två enda skador. Utöver det så är Cheikhou Kouyaté och Wilfried Zaha iväg och spelar i de afrikanska mästerskapen, så den elvan som startade senaste i M23-derbyt mot Brighton kan mycket väl vara oförändrad inför söndagens drabbning.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liverpool präglas fortfarande av avbräck

Gästerna har haft en intensiv start på det nya året med ligaspel, FA-cupen och ett dubbelmöte mot Arsenal i den engelska ligacupen. Liverpool har haft en hel del problem under den senaste månaden med långa frånvarolistor på grund av skador och COVID-19 samtidigt som de nu är ett av lagen som drabbas allra hårdast av att de afrikanska mästerskapen löper parallellt med Premier League-säsongen.

Det var nog många som oroat såg på då de inte kunde få hål på ett Arsenal med tio man på planen utan Mohamed Salah och Sadio Mané. Men de har sedan dess gett svar på tal genom en 3-0-vinst mot Brentford och genom att revanschera sig i returen mot Arsenal på Emirates genom att slå Londonklubben med 2-0.

Fabinho åkte dock på en rejäl smäll mot Arsenal och är tveksam till spel mot Crystal Palace, detsamma gäller Joel Matip som utgick i halvtid i torsdags i samma match. Det är alltså fortsatt ett Liverpool med tunga avbräck som kliver in på plan på söndag, men de verkar i alla fall ha hämtat sig från deras svacka något.

Men Crystal Palace har varit starka hemma under hösten och har inte gått mållösa under ett enda möte på Selhurst Park under säsongen. Därmed spelar vi på att båda lagen gör mål för 1.80 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.80
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: