Speltips Crystal Palace – Manchester United 18/1: Formstarka

Axel Sjödin Publicerat: 18 januari 2023

Crystal Palace tar emot ett formstarkt Manchester United under onsdagen i en hängmatch från omgång 7.

Crystal Palace - Manchester United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Allt pekar åt ett håll inför onsdagens drabbning mellan Crystal Palace och Manchester United. Hemmalaget har haft det tufft sedan fotbollen drog igång igen efter uppehållet, vilket inte kan sägas när vi talar om gästerna. Manchester United kommer senast från en enormt tung derbyseger där de förlängde sin vinstsvit till fem raka matcher.

Det har varit idel vinster för Manchesters röda lag sedan i julas och de framstår mer och mer som en toppklubb på riktigt, något som United-supportrarna inte har varit bortskämda med under senare år. Det går att säga mycket om det väldigt kontroversiella beslutet kring 1-1-målet i derbyt, men Manchester United vann och det är verkligen ett styrkebesked.

Erik Ten Hag har visat sig kunna vända skutan efter förra årets misslyckanden och har visat sig vara en väldigt bra matchtränare som kan förändra matchbilder. De gick på ett par plumpar i protokollet under hösten, men allt som allt så känns Manchester United som ett riktigt bra lag som fortsätter att röra sig i rätt riktning.

Inför mötet mot Crystal Palace så finns det dock lite frågetecken kring offensiven då både Marcus Rashford och Anthony Martial är tveksamma till spel. Båda spelade senast, men är inte i bästa skick och kanske inte riskeras i den här matchen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Palace har inte alls varit lika bra de senaste veckorna

Crystal Palace åkte i sin tur på ännu en förlust, den här gången mot ett skadedrabbat och krisande Chelsea. Patrick Vieiras manskap har inte haft det lätt på senaste och har inte alls sett lika vassa ut som vi är vana vid att se dem. Utöver vinsten mot Bournemouth så har det bara varit förluster sedan i julas, vilket även inkluderar en 1-2-förlust mot tabelljumbon Southampton i FA-cupen.

Det mest oroväckande är kanske att de inte ens har lyckats göra mål i någon av deras fyra senaste förluster i ligaspelet. De var dock verkligen inte ofarliga mot Chelsea senast, som verkligen behövde kämpa sig till sin hållna nolla, men Palace har trots allt inte sett lika vassa ut på senaste som de gjort under hösten.

När de nu har tre raka förluster hemma på Selhurst Park så kan det mycket väl bli en fjärde när ett formtoppat Manchester United kommer på besök. Spelbolagen ger ändå förvånansvärt höga odds på gästerna här sett till hur de båda lagens form och spel har sett ut. Vi hoppas att vår fina svit med tio raka Premier League-speltips som gått in fortsätter när vi spikar den raka tvåan här för 1.87 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner
Odds: 1.87
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, onsdag 18 januari 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: