Speltips Crystal Palace – Newcastle 21/1: Allt pekar åt ett håll

Axel Sjödin Publicerat: 20 januari 2023

Crystal Palace ställs inför ännu ett tufft test då ligafyran Newcastle kommer på besök till Selhurst Park.

Crystal Palace - Newcastle

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Sedan ligaspelet drog igång igen så har trenden för Crystal Palace inte varit den bästa. Inför veckans möte mot Manchester United så hade de förlorat tre av fyra matcher sedan jul och hade dessutom inte mäktat med ett mål i någon av deras tre förluster. De lyckades dock rädda en poäng mot Manchester United efter ett fantastiskt frisparksmål från Michael Olise på tilläggstid.

Crystal Palace får dock inte mycket till vila då Newcastle står för motståndet bara några dagar senare. Även om de lyckades få till ett kryss mot det formstarka United så kan man nog inte påstå att deras problem är över ännu. Målet kom som sagt på en fast situation och målen från öppet spel lyser fortsatt med sin frånvaro.

Londonklubben känns inte lika vassa som de gjorde under fjolåret, eller i höstas för den delen, och det är svårt att se dem utmana ett Newcastle i riktigt fin form. Det har framförallt varit andra klubbar från London som de har haft problem med på hemmaplan den här säsongen, men Newcastle kan nog bryta det mönstret med en vinst här.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Newcastles otroliga svit bara fortsätter

Gästernas obesegrade svit bara fortsätter att växa då de nu är uppe i 14 raka utan förlust i ligaspelet. De fick med sig fyra poäng mot tufft motstånd i deras två senaste matcher då de lyckades hålla undan Arsenal på Emirates för att sedan avgöra sent mot Fulham hemma på St James’ Park.

De var nära att ta ledningen flera gånger om, men istället såg det ut som att Fulham skulle kunna få med sig alla tre poängen då de fick med sig en straff i mitten av andra halvlek. Aleksandar Mitrovic tabbade sig dock och fick sitt straffmål bortdömt i en högst ovanlig situation. Istället blev det den inbytte Alexander Isak som fick bli matchhjälte i den 89:e minuten med sitt tredje mål för klubben.

Med tanke på hur hans kollegor har presterat så är det kanske svårt att motivera en plats i startelvan för Isak ännu, men han stärkte definitivt sina aktier i det senaste mötet. Newcastle har nu i alla fall fem raka matcher utan ett insläppt mål och ser ruggigt stabila ut defensivt, vilket understryks av att de har minst antal insläppta mål i Premier League.

Mot ett Crystal Palace som har haft svårt att få till det framåt på senaste så lockar definitivt oddsen för att Newcastle vinner utan att släppa in mål för 3.00 gånger pengarna hos Bet365. Ett lite säkrare spel hade också kunnat vara den raka tvåan kombinerat med under 3,5 mål som finns för klart spelvärda odds det också.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Newcastle vinner mot noll
Odds: 3.00
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:30, lördag 21 januari 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: