Speltips Crystal Palace – Newcastle 27/11: Livsviktiga poäng

Simon Pålsson Publicerat: 27 november 2020

Crystal Palace har inte fått full utväxling än, medan Newcastle inte imponerar spelmässigt. Vi rekar med odds fredagen den 27 november 2020.

Crystal Palace - Newcastle

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Efter att närmast nio fulla omgångar av Premier League nu har avverkats kan man hävda att säsongen börjar sätta sig och att det går att se ungefär till vilken del av tabellen som lagen kommer att höra under säsongen.

Crystal Palace har i för sig inte fått den utväxling på poäng som jag hade tänkt mig, och med tanke på hur starka prestationsmässigt man varit i ett antal matcher kan man helt klart argumentera för att det här är ett lag som borde ha haft fler poäng så här långt in i serien.

Å andra sidan har Crystal Palace inte mer än fyra poäng upp till en Europaplats och kan med en stark avslutning på 2020 faktiskt avsluta som ett lag för den ultimata toppstriden om det vill sig riktigt väl.

Nu har man dessvärre två förluster på sina tre senaste, varpå en vändning i form hade varit önskvärt.

Newcastle har ett par tunga vinster, bland annat för ett par veckor sedan mot Everton, men har på det hela taget risig form med en vinst, ett kryss och tre förluster sista månaden.

Odds på målspelet – igen

Crystal Palace har haft stora problem med frånvaro på nyckelspelare under inledningen på säsongen och som om det inte vore nog med det har Wilfried Zaha nu dragit på sig corona. Om det är en spelare som verkligen inte ska smittas av corona är det väl ändå Wilfried Zaha? Den klart viktigaste spelaren, den klart bästa spelaren. Nu är han i isolering och väntas så vara även över fredagens möte med Newcastle.

Som om det inte vore nog med det är lagkaptenen Luka Milivojevic fortfarande borta med sin avstängning, som sträcker sig över ytterligare en match. Därefter har han klarat av sina tre matcher. På skadefronten hittar vi Connor Wickham, Nathan Ferguson och Wayne Hennessey. Där är det också lite oklart kring james Tomkins, som är tveksam med en lårskada.

Newcastle har egentligen haft liknande problem hela säsongen och det fortsätter över fredagens möte. Martin Dubravka, Dwight Gayle och Paul Dummett har än så länge den här säsongsinledningen inte kunnat göra någon skillnad. Nu står alla spelare över den här matchen. Det gör troligen även Callum Wilson, Ryan Fraser, Matt Ritchie och Jamaal Lascelles. Den förstnämnda ska dock vara mycket nära spel.

Nästan alltid blir det oerhört täta matcher mellan dessa båda lag, och nu när det gäller viktiga poäng kan jag se hur den trenden fortsätter.

Under 2,5 mål spelas till 1,68 gånger såsen hos 888sport.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,68
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00, fredag 27 november 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: