Speltips Crystal Palace – Norwich 28/12: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 28 december 2021

Crystal Palace tar emot tabelljumbon Norwich City i den 19:e omgången av Premier League. Matchen spelas tisdagen den 28 december 2021 med avspark kl 16:00 på Selhurst Park.

Crystal Palace – Norwich

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det var fem olycksminuter som fällde Crystal Palace i Londonderbyt mot Tottenham på Boxing Day. Mellan minut 32 och 37 gjorde Spurs två mål och Wilfred Zaha tog sitt andra gula och blev utvisad. Till slut föll Crystal Palace med 3-0. Därmed står man kvar på 20 poäng efter 18 spelade matcher.

Det var ett sjukdomsdrabbat Crystal Palace som kom till spel i den matchen som var lagets första på tio dagar. Dessförinnan spelade man 2-2 hemma mot Southampton. Nu blir spelschemat betydligt tätare då man tar emot Norwich på tisdagen och därefter West Ham på lördag.

För Norwichs del ser läget än tuffare ut. De kommer från fyra raka förluster där man gått mållösa från samtliga. På annandagen föll man med hela 5-0 hemma mot Arsenal. Det var lagets tredje raka hemmamatch och nu stundar två raka bortamatcher. I tabellen är man fortsatt sist med sina 10 poäng efter 18 spelade matcher.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett Norwich utan självförtroende

Norwich har visserligen ställts mot svårt motstånd då man mött Tottenham, Manchester United, Aston Villa och Arsenal i de senaste omgångarna. Men det finns inte direkt några enkla matcher för ett lag som Norwich i Premier League och på något sätt måste de finna en väg framåt. Dessvärre ser dock inte tränarskiftet från Daniel Farke till Dean Smith ut att ha givit något mer än en kort, tillfällig boost.

Både Crystal Palace och Norwich har corona-smitta i truppen. Hos Crystal Palace saknades Benteke, Milivojevic och Eze av den anledning senast. Därtill finns McArthur på skadelistan och Zaha är avstängd.

På Norwichs skadelista finns Hanley, Zimmermann, Normann och Rashica på skadelistan. Krul och Rupp är två rapporterade fall av covid.

Grant Hanley är väldigt viktig för Norwichs defensiv och hans frånvaro har varit klart märkbar på sistone. Crystal Palace offensiva slagstyrka minskar förstås utan Benteke och Zaha, men man bör ändå ha goda chanser att gå segrande från den här bataljen.

Norwich har stora problem både offensivt och defensivt sätt och frågan är om Dean Smith har förmågan att vända den här skutan. Självförtroendet saknas är inte längre en ny röst som kommer utifrån utan en tränare som har 0-11 i målskillnad på de fyra senaste matcherna.

Sammantaget gör detta att jag kommer att gå för en rak etta på den här matchen. Mitt spel blir att Crystal Palace vinner till 1.64 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Crystal Palace vinner
Odds: 1.64
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, tisdag 28 december 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: