Speltips Crystal Palace – Tottenham 4/1: Negativ trend

Axel Sjödin Publicerat: 4 januari 2023

Det finns frågetecken kring båda lagen då Crystal Palace ställs mot Tottenham på Selhurst Park under onsdagen.

Crystal Palace - Tottenham

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Crystal Palace studsade tillbaka med en vinst mot Bournemouth senast efter ett par tunga förluster. Tottenham förlorade i sin tur mot Aston Villa som borde ha fått varningslamporna att lysa rött för deras del, trots att de fortfarande håller sig kvar högt upp i tabellen.

Spurs match hemma mot Aston Villa var deras kanske sämsta insats på mycket länge och hamnade i ett underläge som de inte kunde vända i andra halvlek. Trots att de gång på gång har lyckats rädda poäng och vända matcher från underläge så är det inte hållbart att Tottenham fortsätter att släppa in första målet i varje match. Matchen mot Aston Villa blev den tionde (!) raka tävlingsmatchen där som de hamnat i underläge i.

Antonio Conte har uppenbart en plan som inte går riktigt som han tänkt, men det börjar bli dags att tänka om, då tålamodet så sakteligen börjar rinna ut hos supportrarna. När Spurs väl har forcerat så har de varit effektiva och har varit det bästa laget i andra halvlek i hela Premier League hittills, men i den senaste matchen så kom aldrig någon sådan forcering ens.

Att Tottenham har varit ett av lagen som har varit hårdast drabbat av spelare som deltagit i VM kan såklart påverka deras form nu efter uppehållet, men problemen måste lösas snabbt då de tappar mark i tabellen. Med båda Richarlison och Lucas Moura borta så hoppas Conte kunna ställa upp med Dejan Kulusevski, men även han är tveksam till spel.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Crystal Palace har varit starka på Selhurst Park

På varsin sida uppehållet så förlorade Crystal Palace först mot Nottingham Forest och därefter Fulham i en match där Palace drog på sig två röda kort. De vann i alla fall den uppföljande matchen mot Bournemouth senast och håller sig fortfarande stadigt kvar kring mitten av tabellen.

Av förklarliga skäl så var det svårt att hämta upp underläget mot Fulham, men i övrigt så har Crystal Palace varit starka hemma på Selhurst Park under hösten. Mot ett Tottenham som har väldigt uppenbara problem så kan de nog visa sig bli en svår motståndare. Tottenham har inte lyckats få med sig alla tre poängen från någon av de fyra senaste tillfällena som de har gästat Selhurst Park och med tanke på deras nuvarande form så finns det en del som talar för att den trenden håller i sig.

Spelvärdet ligger helt klart hos Crystal Palace i min bok, men med tanke på hur speciella omständigheterna har varit med Tottenhams tendens att släppa in första målet så finns det flera oddsmarknader att välja på. Vi fortsätter på samma trend som senast i alla fall och spelar på att Crystal Palace nätar för för 2.38 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Crystal Palace gör första målet
Odds: 2.38
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, onsdag 4 januari 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: