Speltips Crystal Palace – West Ham 1/1: Londonderby

Martin Efvergren Publicerat: 31 december 2021

Förutsättningarna ser på förhand jämna ut inför Londonderbyt mellan Crystal Palace och West Ham United i Premier League. Matchen spelas lördagen den 1 januari 2022 med avspark kl 18:30 på Selhurst Park.

Crystal Palace – West Ham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Crystal Palace reste sig efter 3-0-förlusten i Londonderbyt borta mot Tottenham. I tisdags besegrade man jumbon Norwich hemma med samma siffror och det blev en match som man inte behövde förta sig för att vinna. Efter ett tidigt ledningsmål på straff kunde man gå ifrån till 3-0 redan innan paus.

Därmed har man tagit sju poäng på de fyra senaste matcherna i Premier League. Det ger att man står på 23 poäng efter 19 spelade matcher. Nu tar man emot ett West Ham United som är åtta poäng bättre men som har haft det lite kämpigare den senaste tiden.

Efter tre raka förluster, två i ligaspelet och en i Ligacupen mot Tottenham, kunde emellertid West Ham hitta åter till vinnarspåret i tisdags. Man besegrade då Watford med klara 4-1.

West Ham har en väldigt stark höst bakom sig men den senaste tiden har man helt klart befunnit sig i en svacka. Därför var det säkerligen ett mycket skönt trendbrott för David Moyes och hans manskap.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

West Ham har två Londonderbyn strax bakom där man förlorat mot både Arsenal och Tottenham. Nu väntar alltså ett nytt och förutsättningarna ser på förhand väldigt jämna ut.

Detta är det andra mötet mellan Crystal Palace och West Ham den här säsongen då de ställdes mot varandra i den tredje omgången. Det mötet slutade 2-2 efter att bortalaget Crystal Palace kvitterat Hammers ledning två gånger.

West Ham gäller nu som knappa favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. Ett spel på bortalaget ges till ett odds omkring 2.32.

Ser vi till hela den här säsongen är det helt klart fördel West Ham. De har nått de högsta höjderna i sitt spel och övertygat i både Premier League och Europa League. Nu vann de visserligen senast mot Watford men ser vi till formen under december månad är det snarare fördel Crystal Palace. Därtill har de senare hemmaplansfördel.

Utgången av den här matchen måste sägas vara väldigt öppen och oviss. Båda lagen lär komma med en god känsla efter att ha gjort många mål och vunnit klart senast. Som jag ser det är det mycket som talar för att det här kan bli en underhållande och offensivt inriktad match.

Det har gjorts över 2.5 mål i Crystal Palace fyra senaste matcher och detsamma gäller i West Hams tre senaste matcher. Jag tror att det kommer göras minst ett par mål även i den här matchen och mitt spel blir därför över 2.5 mål till fina 1.87 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.87
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30, lördag 1 januari 2022
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: