Speltips Crystal Palace – Wolverhampton 18/10: Tät tillställning

Martin Efvergren Publicerat: 18 oktober 2022

Crystal Palace tar emot Wolverhampton Wanderers i den elfte omgången av Premier League. Matchen spelas tisdagen den 18 oktober 2022 med avspark kl 21:15 på Selhurst Park.

Crystal Palace – Wolverhampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Crystal Palace är svårslagna för tillfället, men man kan ändå inte vara särskilt nöjda med insatsen borta mot Leicester i lördags. Det blev en mindre välspelad tillställning som, fullt rimligt, slutade mållös.

Vad gäller det offensiva spelet var det ett stort steg tillbaka efter den fina insats man stod för i omgången dessförinnan. Då stod man för sin kanske bästa prestation den här säsongen när man vann med 2-1 mot Leeds hemma på Selhurst Park.

I och med resultatet i helgen har man kryssat tre av sina fem senaste matcher. Totalt har man tagit tio poäng på sina nio spelade matcher.

Målsnåla lag

Wolverhampton Wanderers har haft en motigare säsongsinledning. I och med segern i lördags har man emellertid tagit lika många poäng som Crystal Palace, men med en match mer spelad.

Efter tre raka förluster och noll gjorda mål kunde interimstränare Steve Davis leda sitt Wolves till en mycket viktig 1-0-seger hemma mot Nottingham Forest i helgen. Återigen hade man problem med slutprodukten, men när man fick en straff i början av andra halvlek kunde Ruben Neves sätta lagets blott fjärde mål för säsongen. Det räckte till seger efter att José Sa också räddat en straff i slutskedet.

Crystal Palace gäller nu som favoriter inför den här matchen. De har besegrat Wolves i de tre senaste mötena och kommer säkerligen höja sig på hemmaplan.

Ser vi till inbördes möten kan vi även konstatera att det har gjorts under 2.5 mål i de nio senaste mötena mellan de här lagen. Wolverhampton var seriens målsnålaste lag förra säsongen och är så, med god marginal, även den här säsongen.

Jag räknar med att Wolves har fått en boost efter segern senast och att de, som vanligt, kommer vara svåra att få hål på. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.66 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.66
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:15, tisdag 18 oktober 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: