Speltips Crystal Palace – Wolverhampton 6/11: Vind i seglen

Martin Efvergren Publicerat: 5 november 2021

Det är två lag med vind i seglen som möts när Crystal Palace tar emot Wolverhampton Wanderers i Premier League. Matchen spelas lördagen den 6 november 2021 med avspark kl 16.00 på Selhurst Park.

Crystal Palace – Wolverhampton

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Crystal Palace är obesegrade i fem raka matcher och det är förstås förra helgens insats mot Manchester City som är lagets främsta merit den här säsongen.

Inför bortamötet mot Man City i lördags hade Crystal Palace kryssat i fyra raka matcher och endast vunnit en match av sina första nio. Mot alla odds lyckades man då besegra de regerande mästarna med 2-0 efter att allt gått lagets väg i första halvlek. Man tog tidigt ledningen och i halvlekens sista minut åkte hemmalaget på en utvisning. Det övertaget släppte man sedan inte.

Med den insatsen i ryggen lär känslan nu vara god inför det här mötet mot ett formstarkt Wolverhampton Wanderers.

Tack vare den senaste tidens fina resultat har Wolves, med sina 16 poäng, klättrat upp till en sjunde plats i tabellen. Därmed är man fyra poäng före Crystal Palace.

Wolverhampton har tagit 13 av dessa 16 poäng i de fem senaste omgångarna. I måndags besegrade man Everton hemma med 2-1 vilket alltså var lagets fjärde seger på de fem senaste. Dessförinnan hade man spelat 1-1 borta mot Leeds.

På Wolves skadelista finns Bueno, Mosquera, Lomba Neto och Jonny Castro. Crystal Palace saknar endast Ferguson och Eze.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrikt på sistone

Poängmässigt har Crystal Palace förlustfria svit inte gett lika bra utdelning som Wolverhampton haft på sistone. Samtidigt mår man förstås bra av att inte förlora och vinsten mot Manchester City lär ha givit en rejäl boost.

Bruno Lage fick en trög start med sitt Wolverhampton men nu börjar alltfler bitar att falla på plats. Framförallt har man börjat göra mål efter att ha varit väldigt ineffektiva inledningsvis. Raul Jimenez har inte varit sig riktigt lik sedan skadefrånvaron men gjorde mål senast och därtill har Hwang varit en positiv, offensiv injektion de senaste veckorna.

Patrick Vieira har en liknande, stigande kurva och nu lär man komma med en mer framåtlutad inställning jämfört med förra helgen. Båda lagens positiva trend bör kunna borga för en mer en mer öppen tillställning.

Förutsättningarna är jämna och hos spelbolagen står Crystal Palace som knappa favoriter till 2.55 gånger insatsen. I förra säsongens möten vann båda lagen sina respektive hemmamatcher.

Båda lagen har gjort mål i 4 av Crystal Palace 5 senaste matcher och detsamma gäller Wolverhampton i deras 4 senaste matcher. Med den statistiken i beaktning finner jag ett bra spelvärde i att båda lagen kommer göra mål i den här matchen. Det spelas till fina 1.99 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1.99
Bolag: Betsson
Spelstopp: 16:00, lördag 6 november 2021
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: