Speltips Crystal Palace – Wolves 30/1: Eftermiddagsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 29 januari 2021

Wolverhampton Wanderers har bra läge att äntligen vinna en fotbollsmatch i Premier League igen när Crystal Palace väntar den 30 januari 2021.

Crystal Palace - Wolverhampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med 23 inspelade poäng så här långt har både Wolverhampton Wanderers och Crystal Palace skaffat sig ett utgångsläge i Premier League som ser ganska gynnsamt ut, åtminstone i termer av att säkra nytt kontrakt.

Båda lagen har spelat lite mer än halva säsongen, en omgång mer för att vara exakt, och behöver därmed bara fortsätta på ungefär samma vis för att säkra nytt kontrakt med råge. Man har också chansen att släntra lite utan att det ska vara någon större fara.

Men kom då ihåg att Wolverhampton Wanderers och Crystal Palace båda två gick in i säsongen med väsentligt större förhoppningar. Det här var inte meningen att man skulle ligga på nedre halvan, utan chans på Europaplatser och utan chans på en riktigt bra säsong.

Wolverhampton Wanderers har inte fått ordning på sitt lagbygge igen och en stor förklaring är skadorna på nyckelspelare. Dessa skador har varit mer påtagliga sedan Diego Jota lämnade klubben i somras.

Crystal Palace har också haft enorma problem med skador, och det är väl egentligen först nu som man kan formera en startelva med både Christian Benteke och Wilfried Zaha på planen. Det är nödvändiga offensiva hot för det här laget.

Wolverhampton Wanderers har läge

Mot Chelsea senast såg det ut som att Wolverhampton Wanderers skulle kunna ta tre poäng, men över hela matchens 90 minuter var det ändå hemmalaget som var det bättre laget. Men för min egen del kändes det som att Wolverhampton Wanderers är ett lag att räkna med framöver.

Willian José har anslutit och väntas bli en viktig offensiv pjäs, inte minst då Jonny och Raul Jimenez fortfarande inte kan spela för Wolves.

I hemmalaget saknas mittbacken Mamadou Sakho, samt ett antal andra tunga spelare som Jeffrey Schlupp, Connor Wickham, Martin Kelly, Wayne Hennessey, Nathan Ferguson och James Tomkins.

Wolverhampton draw no bet spelas till 1,85 gånger smeten hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Wolverhampton draw no bet
Odds: 1.85
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 16:00, lördag 30 januari 2021
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: