Speltips Everton – Manchester City 28/12: UPPSKJUTEN

Simon Pålsson Publicerat: 27 december 2020

Rasim Reiz rekar med speltips inför matchen mellan Everton och Manchester City i Premier League den 28 december 2020.

Everton - Manchester City

För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Matcherna bara avlöser varandra och måndagens höjdare hittar vi på Goodison Park där Everton tar emot Manchester City.

Everton har verkligen prickat formen och senaste vinsten mot Sheffield var lagets 4 raka vinst i ligan och man ligger nu tvåa i Premier League och man är ligans formstarkaste lag. Ancelotti har fått ett Evertonsupportrarna att glädjas en hel del den här säsongen. Till den här matchen kommer man åter igen utan Allan, Digne, Richarlison som alla är skadade inför den här matchen. Richarlison är ett tungt tapp i offensiven och ska bli intressant att se hur Ancelotti väljer att formera sitt lag.

Gästerna från Manchester har även de börjat pricka någon slags formkurva som pekar uppåt och att spelet i sig sakta ser bättre ut. Man City har även 3 raka segrar mot Everton senaste 3 matcherna på Goodison Park, så vet Guardiola hur man gör. Guardiola får dock klara sig utan Gabriel Jesus, Garcia, Walker till den här matchen. Men som vi vet så har City kanske ligan bredaste trupp så oavsett vilket lag vi får se, kommer det vara ett slagkraftigt sådant.

Dagens bästa speltips Premier League

Jag tror det kommer bli en väldigt intensiv match. Ancelotti vill nog inte endast försvara sig som många andra lag, utan man har ett väldigt bra presspel som jag tror vi får se stundtals från Everton.

Man kommer gå för att få med sig en poäng minst, där jag tror Everton och Ancelotti hade varit väldigt nöjda med på förhand. Hur Man City vill spela sin fotboll vet nog de flesta. Mycket bollinnehav, mer bollinnehav, totalt bollinnehav. Mot Everton tror jag det blir betydligt tuffare än vanligtvis, då allt som oftast skicklige Ancelotti lär hitta ett sätt att störa detta City.

Ser vi på senaste matcherna som har varit ganska tajta när City har vunnit har det också varit tuffa matcher. Everton har några spelare i truppen som drar på sig en del varningar och när man möter ett City som har bollen ofta och attackerar kommer man sättas på prov. Yerry Mina-Keane-Doucorue-Davies går gärna in extra tufft medans Raheem Sterling kanske filmar till sig något kort.

Så när jag tittar på spelmarknaden tror jag mig ha hittat ett väldigt bra spel om vi får se den matchbilden jag förväntar mig.

Jag kommer investera i över 2,5 kort i matchen till jättefina 1,83 hos Bet365.

Ny vecka, nya möjligheter! Nu åker vi.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 kort
Odds: 1,83
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, måndag 28 december 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: