Speltips Everton – Manchester United 9/4: Pressade lag

Martin Efvergren Publicerat: 8 april 2022

Det är två pressade lag som ställs mot varandra när Everton tar emot Manchester United i Premier League. Matchen spelas lördagen den 9 april 2022 med avspark kl 13:30 på Goodison Park.

Everton – Manchester United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Evertons säsong är på väg att utveckla sig till en riktig mardröm. I onsdags föll man blytungt borta mot bottenkonkurrenten Burnley och nu skiljer det endast en poäng mellan de två lagen där sistnämnda ligger på placeringen strax nedanför strecket.

Det såg annars ganska lovande ut då Everton gick till halvtidspaus med en 2-1-ledning efter att Richarlison gjort båda målen på straff. Men i andra halvlek vände Burnley på steken då man kunde avgöra till seger med 3-2 i den 85:e minuten.

Everton har därmed en seger och sex förluster på de sju senaste matcherna i Premier League. Läget är nu prekärt och någon tid för reflektion finns inte då man nu tre dagar senare tar emot Manchester United på Goodison Park.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ångestmöte

Livet är inte heller någon dans på rosor för Manchester United. De har bara vunnit en av sina sex senaste matcher och har halkat ner till en sjunde plats i Premier League. Just nu ligger man illa till i kampen om den åtråvärda fjärdeplatsen och det vore ett stort misslyckande om man skulle missa Champions League nästa säsong.

Efter att ha blivit utslagna ur Champions League av Atletico Madrid ställdes man mot Leicester på hemmaplan i lördags. Det mötet slutade 1-1 och nu krävs en rejäl uppryckning om man ska ha någon chans att rädda den här säsongen.

Everton och Manchester United möttes senast i oktober på Old Trafford och det slutade då 1-1. Sedan dess har en hel del hänt. Båda lagen har bytt tränare men trots det har ingen förbättring skett.

Det finns fog för att kalla det här för ett ångestmöte. Båda lagen är rejält pressade och det är inte mycket som stämmer vad gäller det spelmässiga. Cristiano Ronaldo saknades senast och är ett osäkert kort inför den här matchen. Hos Everton saknas Donny van de Beek, Yerry Mina och Tom Davies, men man får tillbaka Allan och Keane som var avstängda senast.

Manchester United gäller som favoriter då ett spel på bortalaget ger omkring 1.82 gånger insatsen. Evertons kris är förstås värre då man verkligen riskerar nedflyttning men jag tror ändå att man kan ta sig samman och göra en bra krigarinsats här.

Man United har varit uddlösa i de senaste matcherna och det har gjorts under 2.5 mål totalt i 9 av deras 12 senaste matcher. Jag räknar med att det här kommer att bli en match med mycket kamp och mindre skönspel där framförallt hemmalaget kommer att prioritera riskminimering.

Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål i den här matchen till 2.03 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.03
Bolag: Betsson
Spelstopp: 13:30, lördag 9 april 2022
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: