Speltips Everton – Tottenham 7/11: Defensiva frågetecken

Axel Sjödin Publicerat: 6 november 2021

Det är viktiga poäng på spel i mitten av tabellen då Everton välkomnar Tottenham till Goodison Park.

Everton - Tottenham

Ne18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Varken Everton eller Tottenham har varit i någon strålande form på senaste och båda lagen är pressade att börja plocka trepoängare igen. Everton har bara vunnit en match på de sex senaste och den vinsten kom mot ligajumbon Norwich, det är inte heller så att motståndet har varit tufft, det är bara the Toffees som har underpresterat rejält och Rafael Benitez sitter nog inte en särskilt bekväm sits för tillfället.

Deras tre senaste matcher har alla varit förluster mot West Ham, Watford och nu senast mot Wolverhampton och det lär knappast bli lättare framöver då de nu snart går in i en tuff period där bland annat Manchester City och Liverpool väntar.

De har förvisso en del problem med skador, men det förklarar inte hela situationen. Även förra säsongen avslutade de med väldigt blandade resultat och det är något som inte står helt rätt till i Everton.

Inför matchen mot Tottenham saknar de Yerry Mina, Abdoulaye Doucouré och Dominic Calvert-Lewin bland andra. Lucas Digne är även han tveksam till spel, vilket såklart hade varit ett bakslag för Benitez ifall han nu inte hinner återhämta sig inför helgens möte.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blir Contes första Premier League-match för Spurs

Efter förlusten mot Manchester United förra helgen fick det räcka för Nuno Espirito Santos del då han i veckan blev avskedad från tränarposten och ersatt av den betydligt mer meriterade Antonio Conte.

Tillslut så fick Tottenham en tränare i klass med vad de letade efter inför säsongen och Conte som ledde Inter till sin första ligatitel i Serie A under förra säsongen kan troligtvis uträtta mycket med den trupp som Tottenham har.

Italienaren inledde sin sejour i klubben tidigare i veckan genom en vinst hemma mot Vitesse i Europa Conference League och ställs nu inför sin första match i Premier League med klubben. Spelet mot Vitesse var dock knappast imponerande, men en vinst är en vinst och det var nog viktigt att inleda med en sådan för Contes del.

Även om Conte är en defensivt skicklig tränare så släppte Spurs in två mål mot Vitesse när de nu bytt över till en trebackslinje, men de såg i alla fall giftigare ut offensivt än vad de har gjort under den senaste tiden. Med tanke på att Everton själva har släppt in sju mål under de två senaste ligamatcherna mot klart sämre motstånd samt att Digne mycket väl kan vara borta så känns därmed överspelet för 2.05 hos Campobet som ett bra spel på den här matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.91
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: