Speltips Everton – Wolverhampton 13/3: Jämn match

Axel Sjödin Publicerat: 13 mars 2022

Ett Everton i allt djupare kris möter Wolverhampton under söndagen och är pressade att plocka poäng.

Everton - Wolverhampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är nog dags att börja oroa sig på riktigt nu ifall man är Evertonsupporter då resultaten ännu inte har vänt. På deras åtta ligamatcher sedan årsskiftet har de bara tagit tre poäng efter en vinst mot ett lika krisande Leeds. I övrigt har det varit sju förluster och i torsdags var det återigen beckmörkt för Everton.

De förlorade mot Tottenham med förnedrande 0-5 i måndags och försvarsspelet såg verkligen inte alls bra ut. Frank Lampard har mycket att fundera över då Everton samtidigt inte har lagt ett mål framåt på sina tre senaste ligamatcher heller.

Everton har tillräckligt med problem bara på planen, men utöver det så har klubben inte heller kunnat förstärka truppen på grund av Financial Fair Play-regler. Dessutom har det framkommit att den misskötta ekonomin nu dessutom kan komma att resultera i minuspoäng, vilket verkligen hade kunnat sänka detta Everton.

Det hade varit första gången på över 70 år som inte Everton spelat i Premier League ifall de nu faller ner till Championship. Dessa två kommande hemmamatcher kommer att vara oerhört viktiga för spelschemat är verkligen inte lätt framåt slutet.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Offensiva problem hos båda lagen

Wolverhampton studsade tillbaka mot Watford senast som de besegrade mycket övertygande med 4-0, vilket var mer mål än vad Wolves har gjort i någon annan match under säsongen. Det blev en riktig urladdning med fyra olika målskyttar, vilket nog var precis vad Wolverhampton behövde efter deras tre raka förluster mot tuffare motstånd.

På det hela så har Wolves form varit bra sedan årsskiftet där de hade en svit på sex vunna matcher av sju möjliga ett tag. Men Arsenal satte käppar i hjulet för Wolves plötsliga utmaning om fjärdeplatsen och de lär få nöja sig med att slåss om de övriga Europaplatserna bakom.

De lär i alla fall kliva in med gott självförtroende mot ett krisande Everton efter torsdagens överkörning av Watford. På Goodison Park så har dock Everton trots allt sett bättre ut. Senast föll de med uddamålet mot Manchester City i en match där det i stort sett råder konsensus kring att Everton borde ha haft straff och ett eventuellt ledningsmål. Dessförinnan vann de som sagt mot Leeds med 3-0.

Matchen känns på förhand väldigt öppen och betyder mycket för båda lagen. Vi förväntar oss ett tillknäppt möte mellan två lag med offensiva problem här och därmed borde ett spel på att “Båda lagen gör mål – Nej” vara ett bra alternativ för 1.83 hos 888sport vara ett bra val trots Wolves målskörd mot Watford senast.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Nej
Odds: 1.83
Bolag: 888sport
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: