Speltips Everton – Wolves 19/5: Avslaget

Simon Pålsson Publicerat: 19 maj 2021

Det finns ingenting att spela för när Everton och Wolverhampton Wanderers gör upp onsdagen den 19 maj 2021 i Premier League.

Everton - Wolverhampton

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

I vissa fall är det den allra roligaste delen av säsongen, men i lite för många fall är det snarare den allra mest tråkiga delen av säsongen som vi nu är inne i.

Många matcher som ska till att spelas är avslagna och det gör att det inte känns helt givet hur lagen tar sig an matcherna. Finns det någon motivation överhuvudtaget? Det återstår väl egentligen att se framöver.

Everton har i princip bränt sina Europachanser nu och det ska extremt mycket till för att man ska spela i Europa kommande säsong. Det gör att jag tror att man har tappat luften nu – och att matcherna blir lite mer avslagna framöver.

Wolverhampton har inte haft något att spela för sedan länge och har fortsatt uppenbara problem med målskyttet. Man snittar inte ens ett gjort mål per match. Ovärdigt för ett tidigt så starkt lag som Wolverhampton.

Everton har faktiskt bara en vinst (!) på sina elva senaste hemmamatcher i Premier League. Det sätter också en viss ton på den här matchen vill vi tror.

Odds i Premier League

Everton har haft Jean-Phillipe Gbamin borta stora delar av säsongen och han kommer inte att finnas med någonting nu på slutet heller. Det gör att man får formera en startelva utan honom igen, även om det nog hade varit så i vilket fall som helst.

Mer oroande är att mittbacken Yerry Mina är lite osäker till spel, medan Joshua King kommer att testas sent. Det återstår att se om båda dessa spelare behöver stå över eller inte.

Raul Jimenez, Pedro Neto, Jonny och Daniel Podence är fyra spelare som inte kan spela för Wolverhampton. Det är uppenbart att man har haft stora problem med skador hela året och det är en stor del av förklaringen till de svaga resultaten. Det måste man ändå ge laget.

Men med det sagt kan man med en vinst här äta ikapp på Everton och faktiskt sluta bara några poäng bakom i slutändan.

Under 2,5 mål spelas dock till 1,77 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,77
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 19:00, onsdag 19 maj 2021
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: