Speltips Fulham – Burnley 10/5: Engelsk ligamatch

Simon Pålsson Publicerat: 10 maj 2021

Det är fullt ös på målmarknaden som gäller när Fulham och Burnley spelar mot varandra måndagen den 10 maj 2021 i Premier League.

Fulham - Burnley

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det återstår tre fulla omgångar av den engelska ligasäsongen efter den här helgens matcher, men innan omgången går i mål ska bland annat bottenmötet mellan Fulham och Burnley tas i mål på måndagskvällen.

Fulham är i ett ansträngt läge och behöver ta sin sjätte vinst för säsongen om det här äventyret inte ska vara över redan nu. Det är den absoluta känslan vi har inför matchen, även om det matematiskt finns en liten chans kvar även vid ett kryss.

Men formen är inte den bästa i hemmalaget, som inte har vunnit en match i mannaminne, och som spelmässigt har tappat orken och glöden som man ändå hade ett par veckor där i början på 2021.

Burnley däremot har nio vinster under året och är faktiskt ett lag som kan sprattla till med starka prestationer, som bortavinsterna mot Everton och Wolverhampton sista tiden bevisar med all önskvärd tydlighet.

I grunden är det ett målstarkt och farligt lag i offensiven, även om man såklart släpper in alldeles för många och för enkla mål.

Odds i Premier League

Den lille chans att faktiskt klara sig kvar i Premier League realiseras och ställs på sin yttersta spets i den här matchen för Fulham, som vid en vinst kan äta ikapp avståndet en del uppåt och då ha sex poäng till säker mark med tre matcher kvar att spela.

Naturligtvis ska det mycket till för att det ska gå i lås ändå, men om man inte vinner mot Burnley är det helt kört och då kan Scott Parkers mannar förbereda sig på en sejour tillbaka i Championship nästa säsong.

Inför matchen mot Burnley saknar man åter Tom Cairney och Terence Kongolo, men i övrigt kan man formera ett ganska okej lag.

Men man spelar mot ett relativt formstarkt Burnley. Hemmalaget får hoppas på att slitna Chris Wood behöver vilas. Men det mesta pekar på att anfallaren, som gjorde hattrick för några veckor sedan, finns med i startelvan. Däremot startar inte Robbie Brady och Kevin Long.

Fulham har fyra raka hemmaförluster och har bara gjort mål i två av sina sju senaste matcher på hemmaplan i Premier League. Det är inget vidare facit.

Men nu måste man framåt. Båda lagen göra mål spelas till 1,83 gånger såsen hos Hajper.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,83
Bolag: Hajper
Spelstopp: 21:00, måndag 10 maj 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: