Speltips Fulham – Leicester 3/2: Måstematch

Simon Pålsson Publicerat: 3 februari 2021

Leicester City behöver tre poäng och Fulham behöver fler än så. Nu möts lagen i Premier League den 3 februari 2021.

Fulham - Leicester City

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen. Nya kunder hos Betway.

Den fas av Premier League som vi nu går in i kommer att vara extremt avgörande och inte minst för lagen i botten gäller det att snabbt vända sina negativa trender för att året inte ska sluta i katastrof.

Det har varit tydligt redan från första stund att Fulham kanske inte riktigt är ett lag med nivå nog att hålla i Premier League, och med mindre än halva säsongen kvar att spela börjar det bli väldigt stressigt i laget.

Scott Parker har inte fått se sitt lag vinna på tio omgångar och det mesta talar för att man inte har det i sig att vända det här. Tycker jag. Ett par förstärkningar i januari har gjort att det kommit in ny energi, men räcker det mot Leicester City? Jag tror inte det.

Leicester City är i för sig lite på dekis med två raka poängtapp, men man har varit starka på bortaplan hela säsongen, och det är egentligen bortaspelet som gör att man fortfarande ligger på en Champions League-plats.

En trepoängare för bortalaget här vore perfekt. Då tar Leicester City kommandot i striden om den finare Europaplatsen.

Fördel Leicester City igen

Leicester City kommer att få klara sig utan sin nyckelspelare och anfallare Jamie Vardy kommande veckor, och det har redan visat sig vara ett problem för laget, vars resultatrad sedan han skadade sig är klart sämre.

Som om det inte vore nog med att den engelske landslagsmannen inte är redo för spel så kommer Leicester City även att få spela utan Dennis Praet, Wes Morgan och Wilfried Ndidi i den här matchen. Ett antal tunga tapp med andra ord. Timothy Castagne testas sent och kan eventuellt spel.

I hemmalaget Fulham har Terence Kongolo fortfarande inte blivit spelklar, samtidigt som Tom Cairney är utanför laget. Det återstår att se hur laget formeras nu med tanke på att man har tio raka matcher utan vinst. Det behöver liksom hända någonting här.

Leicester City vinner spelas till 2,00 gånger såsen hos Betway.

  Rygga spelet hos betway – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leicester City vinner
Odds: 2,00
Bolag: Betway
Spelstopp: 19:00, onsdag 3 februari 2021
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: