Speltips Fulham – Manchester City 13/3: Enkelt

Simon Pålsson Publicerat: 13 mars 2021

Manchester City föll igenom mot Manchester United och såg svaga ut mot Southampton, i defensiven, men bör städa av Fulham.

Fulham - Manchester City

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är inte två matcher som Manchester City hade velat ha nu på slutet, med först en derbyförlust mot Manchester United och sedan två insläppta mål mot Southampton, i en match som Pep Guardiolas lag till slut vann med 5-2.

Nu vågar jag lova att Manchester City vill återgå till grunderna, återgå till stabiliteten och hitta in på vinnarspåret med den där övertygande marginalen och tyngden i spelet igen. Inför derbyt hade Manchester City hela 21 raka vinster i alla tävlingar.

Manchester City möter nu ett lag som man har tio (!) raka vinster mot och det finns absolut ingenting som talar för att Fulham, som inte har gjort mål mot Manchester City sedan 2014, plötsligt ska göra det eller ta poäng här.

Manchester City har I mina ögon dödat titelstriden redan, men formellt sett behövs det ett par trepoängare till innan man kan fokusera helt på kommande Ligacupfinal (i maj månad) och slutspelet i Champions League.

Fulham må ha vunnit mot Liverpool senast, men det är inte ett lag som ska kunna rubba Manchester City, hur bra formen än må vara.

Manchester City är starkare

Att Fulham har hittat formen på slutet kan förmodligen delvis härledas till det faktum att man har fått ordning på sin skadesituation, men också att man förstärkte laget välbehövligt i januari månad. Då kom inte minst anfallaren Josh Maja in och han har visat sig vara en viktig spelare.

I övrigt ska vi ha med oss inför den här matchen att Fulham får klara sig utan Tom Cairney och Marek Rodak, två spelare som inte direkt hade gjort någon större skillnad. Tror jag.

Det faktum att man slog Liverpool senast indikerar att man kan vinna mot alla möjliga lag, men det är knappast så att Fulham ska ha en chans mot Manchester City.

Bortalaget kommer dessutom med starkast möjliga lag, har inga skador att förhålla sig till, och måste gälla som enorma favoriter på förhand.

Manchester City vinner och håller nollan spelas till 2,10 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Manchester City vinner mot noll
Odds: 2,10
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, lördag 13 mars 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo