Speltips Fulham – Manchester City 30/4: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 29 april 2023

Det är Fulhams tur att försöka få stopp på vinstmaskinen Manchester City då de möts på Craven Cottage på söndag.

Fulham - Manchester City

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Det är svårt att se vilket lag som ska få stopp på Manchester City när de är i den form de är i nu. De är fortfarande med och slåss om tre titlar och är favoriter till dem alla tre hos spelbolagen, vilket är talande. Näste man till rakning är ett Fulham som knappast har övertygat formmässigt.

Det är lätt att glömma att Fulham är nykomlingar upp till Premier League och att de har åkt upp och ned mellan högsta- och andraligan under flera säsonger nu. Med den fantastiska start de hade under hösten så vågade vissa kanske drömma lite större, men drömmen om spel ute i Europa lär vara död nu. Fulham ska i alla fall vara väldigt nöjda med vad de har åstadkommit oavsett och ser ut att gå mot en placering på den övre halvan åtminstone.

Uppförsbacken hade börjat ett tag tidigare, men Aleksandar Mitrovics väldigt onödiga avstängning accelererade Fulhams nedåtgående trend. De vann två raka matcher mot Everton och Leeds nyligen, men utöver det så har det varit fem förluster på deras sju senaste matcher, vilket gör att det är svårt att se hur de ska kunna rubba City. De förlorade bara med 0-1 senast mot det stekheta Aston Villa, men lyckades knappt producera något av värde offensivt.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester City känns ostoppbara

Erling Haaland fortsätter att ösa in mål för sitt Manchester City som med stormsteg går mot ligatiteln. De har i dagsläget bara två poäng upp till Arsenal med två färre matcher spelade och med tanke på hur luften verkar ha gått ur Mikel Artetas lag så är City solklara favoriter till titeln i nuläget.

Onsdagens resultat i seriefinalen var verkligen en styrkeuppvisning från Manchester Citys sida. De tog en tidig ledning som de aldrig var i närheten av att släppa och toppmötet blev precis den ensidiga överkörning som många hade trott på förhand. Slutresultatet skrevs till 4-1 och titeln är nu för första gången helt och hållet i Manchester Citys händer.

De har lyckats pricka in en fantastisk formtopp när den behövs allra mest. De har sju raka segrar i ligaspelet, samtidigt som de på ett övertygande vis har lyckats slå ut Bayern München ur Champions League under samma period. Superlativen haglar över The Citizens.

När de vinner så är det inte heller uddamålssegrar, det brukar vara med god marginal, och mot ett Fulham som är ur gängorna så bör de kunna vinna ganska komfortabelt. För 1.72 gånger pengarna hos Betinia så spelar vi alltså på gästerna med -1,5 asian.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester City -1,5 asian
Odds: 1.72
Bolag: Betinia
Spelstopp: 15:00, söndag 30 april
TV: 
Stream:  viaplay logo