Speltips Fulham – Tottenham 23/1: Näst bäst i London

Axel Sjödin Publicerat: 22 januari 2023

Fulham har chansen att gå förbi Tottenham i tabellen då de båda lagen möte på Craven Cottage under måndagskvällen.

Fulham - Tottenham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fulham lär se sin chans att, åtminstone tillfälligt, vara den näst högst placerade klubben från London i tabellen då ett formsvagt Tottenham kommer på besök. Fulham har fortsatt att imponera medan Spurs har uppenbara problem, vilket har gjort att de stadigt har börjat sjunka i tabellen.

Efter uppehållet så inledde Fulham med fyra raka segrar och sköt upp som en raket, förbi lag som Liverpool och Chelsea, och ockuperar nu sjundeplatsen. Det var inte långt ifrån att de hade kunnat se ännu bättre ut då de mötte Newcastle förra helgen och förlorade men knapp marginal. Aleksandar Mitrovic hade också chansen att ge sitt lag ledningen en bra bit in i andra halvlek genom en straff, där han oturligt nog råkade nudda bollen två gånger och fick målet bortdömt. Istället så var det svenske Alexander Isak som tillslut blev matchhjälte för hemmalaget.

Formen är dock alltjämt god för Fulhams del och deras facit hemma på Craven Cottage har sett bra ut under senare tid, även om statistiken mot just Tottenham inte har varit särskilt smickrande. Men detta är ett utmärkt tillfälle att göra något åt den saken.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tottenham har ett väldigt tufft spelschema nu

Gästernas kräftgång fortsätter då de bara har lyckats få med sig en enda vinst sedan ligaspelet drog igång igen efter jul. Överkörningen av Crystal Palace i början av året har följts upp av två tunga förluster mot topplag och Spurs hamnar allt längre bakom Champions League-platserna för varje omgång som går.

De är nu inne i en oerhört tung period av spelschemat, där de hittills har misslyckats med att ta poäng. Arsenal var det klart bättre laget i derbyt och Manchester City kunde vända och vinna trots att Tottenham okaraktäristiskt nog fick med sig en 2-0-ledning in i halvtid på Etihad. Nu väntar ett möte mot Fulham innan de återigen ställs mot Manchester City och de har inte råd att gå helt lottlösa ur den här perioden. Dessutom så behöver de få ordning på sitt spel inför åttondelen i Champions League mot Milan i mitten av nästa månad.

Ännu finns det många frågor att besvara för Tottenhams del och det känns långtifrån säkert att de skulle lyckas få med sig poäng hem från Craven Cottage. De spelade bra under stora delar av matchen mot Manchester City, men av det vi har fått se från Antonio Contes Spurs under de senaste veckorna så tycker jag att de är oförtjänta favoriter inför det här mötet.

Spelvärdet ligger därmed klart på Fulham i mitt tycke och för 3.25 hos Betsson så spelar vi alltså på den raka ettan här.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Fulham vinner
Odds: 3.25
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, måndag 23 januari 2023
TV: 
Stream:  viaplay]

Jämför odds: