Speltips Fulham – Tottenham 4/3: Londonderby

Simon Pålsson Publicerat: 3 mars 2021

Londonderbyt mellan Fulham och Tottenham Hotspur gäller tre otroligt viktiga poäng för båda lagen den 4 mars 2021.

Fulham - Tottenham Hotspur

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det finns ingen rast och ingen ro för varken Fulham eller Tottenham Hotspur inför den intensiva avslutningen av säsongen som nu står för dörren. Som den här säsongen har utvecklat sig har båda lagen extremt mycket att spela för inför avslutningen på säsongen.

Strax bakom toppen har vi ett Tottenham Hotspur som man kan argumentera för har underpresterat ganska grovt, bortsett från den inledande månaden på säsongen. Poängsnittet under den senare delen har varit för svagt och faktum är att Tottenham Hotspur redan står på åtta förluster i ligaspelet. Inte värdigt José Mourinho kan man tycka.

Faktum är också att Tottenham Hotspur nu ligger en bra bit efter Europaplatserna, både platserna i Europa League och Champions League vill säga. Men med en stark avslutning är det inte omöjligt att Tottenham Hotspur tar sig upp på en sådan placering igen.

Men då behöver man alltså rada upp vinster. Det som ger Tottenham Hotspur en liten hävstångseffekt, eller en potentiell sådan, är att man har en match mindre spelad än övriga topplag. Det gör att man har tre potentiella poäng i handen. Förhoppningen är att knipa dessa redan mot Fulham.

Detta är ett lag som Tottenham Hotspur bortaslagit fem raka gånger på Craven Cottage och det borde rimligen vara en av flera anledningar till att Spurs ska ses som favoriter här.

Speltips i Premier League

Tottenham Hotspur kommer till den här matchen med starkast möjliga lag och med tanke på att Gareth Bale har vaknat upp på slutet är det nästan som att man dessutom har fått ett världsklassförvärv till truppen.

I hemmalaget saknas Tom Cairney, samtidigt som Marek Rodak är lite tveksam till spel. Det i sig är inget större problem. Ola Aina gick av redan i paus senast, men enligt rapporter rörde det sig inte om en skada.

Fulham har ofta spelat målrika matcher mot Tottenham Hotspur på senare år och det är knappast en motståndare som man har lätt för. Samtidigt har Fulham fem raka matcher utan förlust i ligaspelet plötsligt.

Under 2,5 mål spelas till 1,81 gånger såsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,81
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 19:00, torsdag 4 mars 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo