Speltips Fulham – West Bromwich 2/11: Ångestladdat i botten

Spelbloggare Publicerat: 2 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det nalkas ångestladdat bottenmöte i Fulham – West Bromwich Albion, som båda lagen ännu inte förmått att vinna i årets Premier League. Här hittar ni vårt speltips, tillsammans med odds samt analys, inför matchen.

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

18+ år Regler & villkor gäller Stödlinjen

Upp som en sol, ned som en pannkaka? Fulhams comeback – hittills – i Premier League har varit en käpprätt katastrof i och med blott en plockad pinne på sex matcher och den kom dessutom mot bottenkonkurrenten Sheffield United. Det var för ett par veckor sedan och därefter, senast, åktes en 1-2-förlust på hemma mot Crystal Palace.

Så, när – om – ska det vända för Scott Parker och hans mannar? Att de skulle få det tufft att konkurrera i finrummet kommer knappast som en överraskning, men samtidigt ska det väl finnas mer att krama ur spelarna än såhär?

Bara ett par hack uppåt i tabellen hittas West Bromwich, två positioner liksom två poäng. Precis som motståndarna är de ännu utan vinst i årets PL, men har istället kryssat tre matcher samt förlorar övriga tre. Formkurvan pekar i alla fall uppåt tack och kanske är det på tiden att den där segernollan spricker nu?

WBA känns vassare

WBA:s förluster i seriespelet har idel kommit mot lag som tampas högt uppe i tabellen och av de fyra senaste har tre slutat oavgjorda – mot Brighton & Hove Albion, Burnley samt Chelsea. Det visar ändå på att någonting möjligen kan vara på gång.

Fulham, då? De ser oorganiserade ut, svajiga defensivt liksom rätt uddlösa framåt i banan. Hemmaplan nu förvisso, men det känns fortfarande som att sträckan mot att plocka den där efterlängtade trean kan förlängas något.

Form och i viss mån klass talar till bortalagets fördel och till rådande odds ser vi dem som spelvärda.

Vårt betting tips inför matchen blir således West Bromwich +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort samt hel vid bortaseger – till oddset 1,83 hos Betsson.

Fulham - West Bromwich

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: