Speltips Fulham – West Ham 6/2: Kvällsmatch

Simon Pålsson Publicerat: 6 februari 2021

West Ham gäller i våra ögon som klar favorit borta mot bottenlaget Fulham i Premier League lördagen den 6 februari 2021.

Fulham - West Ham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

När lite mer än halva säsongen nu har spelats börjar det bli ett prekärt läge för flera lag, men för ett lag som West Ham är det bara sol hela veckan. Med 16 omgångar kvar av säsongen har West Ham faktiskt en reell chans att nå Champions League inför nästa säsong. Vem hade ens kunnat ana det inför säsongen.

West Ham står nu på 38 inspelade poäng, två färre än vad Liverpool har, och kommer till lördagens möte med Fulham med fem vinster på sina sex senaste matcher.

Dessutom är Fulham ett lag som West Ham alltid har haft enkelt mot, med fem raka vinster, varav två träningsmatcher. Den typen av statistik brukar faktiskt spela en viss roll.

Senast tog West Ham en tung vinst mot Aston Villa och betonade därmed att man är det succélag som förtjänar att kallas succélag mest. Jesse Lingard imponerade stort och lär få fortsatt förtroende, nu från start, då West Ham möter Manchester United nästa vecka. Då får han som bekant inte finnas med i elvan.

Fulham har åtta poäng upp till säker mark, men har inte tagit en vinst så långt ögat kan nå. Nu är det elva omgångar sedan man fick se en vinst antingen på Craven Cottage eller på bortaplan. Det är inget vidare facit.

Rakt spel på West Ham

Det är åtminstone klart att skador och avstängningar inte blir en överväldigande faktor inför den här matchen, med två lag som i stort sett kan formera sina starka elvor. Det gör också att det blir ett möte där Fulham måste gälla som underdog, med tanke på att man har ett klart sämre lag.

En sak som ska bli intressant är att se Josh Maja in action, en spelare som värvades på Deadline Day och som enligt rapporter ska vara redo att matchas direkt. Det återstår väl att se om han tar plats i startelvan för Fulham.

I övrigt kommer man bara att få klara sig utan Terence Kongolo och Tom Cariney. Det vill säga fullt överkomliga tapp på förhand.

I bortalaget saknas bara Arthur Masuaku och det klarar man sig utan. Nu återstår att se om West Ham kan åka vidare på den fina våg man fick senast.

West Ham vinner spelas till 2,15 gånger smeten hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Ham vinner
Odds: 2,15
Bolag: Betfair
Spelstopp: 18:30, lördag 6 februari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: