Speltips Fulham – Wolverhampton 24/2: Spännande möte

Axel Sjödin Publicerat: 24 februari 2023

Premier League-omgången inleds med ett intressant möte mellan Fulham och Wolverhampton på Craven Cottage.

Fulham - Wolverhampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fulham tog ett stort steg närmare Europaplatserna i den senaste omgången, men kommer att behöva fortsätta rada upp trepoängarna för att hålla undan de jagande lagen. Det kan bli en tuff uppgift då de ställs mot ett Wolverhampton vars form har pekat uppåt sedan årsskiftet.

Trots att Brighton dominerade matchbilden och radade upp farliga målchanser hemma på The Amex så var det Fulham som kunde sno åt sig samtliga tre poäng efter ett sent mål från Manor Solomon. Då Brighton, Liverpool och Brentford alla är tre poäng bakom med hängmatcher till godo så kan de absolut inte slappna av ännu, men de lyckades klamra sig kvar på sjätte plats ett tag till.

Fulham har stått för en fantastisk säsong hittills, men det återstår fortsatt stora prövningar ifall drömmen om att spela i Europa ska bli besannad. Efter matchen mot Wolves så inleder de mars på ett tufft vis med möten mot tidigare nämnda Brentford och Liverpool, samt ett möte mot Arsenal. Där gäller det att prestera och att plocka tre poäng mot Wolverhampton blir extra viktigt för att vidhålla sin buffert.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolverhampton har börjat klättra

Gästerna är dock ingen lätt match de heller och under Julen Lopeteguis ledning så har de inlett en stadig klättring på den nedre tabellhalvan. Inför den senaste omgången så såg det riktigt bra ut med tio poäng på deras fem senaste matcher, där den enda förlusten hade kommit borta mot Manchester City, därmed kom det som en stor förvåning att de inte lyckades slå Bournemouth hemma i lördags.

På samma sätt som Brighton gjorde mot Fulham så dominerade de matchbilden, men fick istället se matchens enda mål trilla in i det egna nätet. Men trots det senaste bakslaget så finns det ingen tvekan kring att Wolverhampton har tagit stora steg i rätt riktning under säsongen, delvis tack vare ett lyckat januarifönster där Lopetegui har fått in de spelartyper han ville ha.

Wolverhampton har lyckats vässa offensiven något, men Lopetegui är trogen klubbens identitet på senare år, med rätt målsnåla matcher där defensiven prioriteras. Det har inte heller slagit gnistor om Fulham på senaste, trots två raka vinster då underspelet har suttit i fem raka ligamatcher för Londonklubben.

Det har blivit många underspel nu i veckan, men den här matchen passar onekligen in i den mallen och är inte heller helt lätt att sia kring på 1X2-marknaden. Vi knappar därmed in under 2,5 mål hos Lucky Sports för 1.77 gånger insatsen.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.77
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, fredag 24 februari
TV: 
Stream:  viaplay logo