Speltips Fulham – Wolves 9/4: Fredagsfotboll

Simon Pålsson Publicerat: 9 april 2021

En fredagsmatch i Premier League väntar när Fulham spelar hemma mot Wolverhampton Wanderers den 9 april 2021.

Fulham - Wolverhampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är speciella tider i den engelska fotbollen och vi går nu in i den fas av säsongen som kommer att bli helt avgörande, där ödet ska bestämmas för ett antal lag.

Ett lag som nästan uteslutande varit en del av bottenstriden, och legat på nedflyttningsplats egentligen redan från start, är nykomlingarna Fulham. Under hösten kändes det som att man helt enkelt var ett för dåligt lag för den här nivån.

Men sakta och minst lika säkert har man tagit sig uppåt i tabellen och slåss nu för sin överlevnad, om än precis under strecket fortfarande. Den uppryckning vi ser är någonting utöver det vanliga.

Det finns fortfarande uppenbara problem för Fulham, och man har bara vunnit fem matcher på hela den här säsongen i Premier League, men de tär också uppenbart att man är ett mer svårslaget lag just nu.

I skrivande stund har man bara en seger och tre poäng upp till säker mark, om än med en match mer spelad. När man nu står på sju matcher kvar att spela finns det inget utrymme för rast eller ro för Fulham.

Speltips Premier League

Tom Cairney har inte kunnat spela på ett bra tag och även om det må vara ett tapp för Fulham är det ett tapp som man har lärt sig att klara sig utan. Vidare ska man ha med sig att Marel Rodak och Ademola Lookman nu står ssom osäkra. Den senare hade kunnat bli ett riktigt tungt tapp för hemmalaget.

Wolverhampton har haft det tyngre på slutet och skadorna på Raul Jimenez, Jonny och Willy Boly fortsätter att vålla problem för laget.

Om det vil lsig riktigt illa kommer inte Joao Moutinho eller Marcal att spela här heller. Den förstnämnda har inte varit lika bra i år, men är en viktig spelare likväl.

Senast lagen spelade mot varandra slutade det med 1-0-vinst för Wolverhampton, men det är trots allt ett lag som inte har vunnit på fem raka matcher.

X (oavgjort) spelas till 3,20 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,20
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, fredag 9 april 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: