Speltips inför AFC Bournemouth – Everton 15/9: Kamp om tre poäng

Simon Pålsson Publicerat: 15 september 2019

Det är ett synnerligen bra slagläge som råder inför söndagens tidiga möte i Premier League mellan AFC Bournemouth och Everton den 15 september 2019.

Annons:

Premier League är tillbaka och på klassisk, numera i alla fall, avsparkstid på söndagen ska vi se AFC Bournemouth och Everton kampa om tre viktiga poäng. 15:00 smäller det mellan dessa båda lag, som båda haft ambitionen att utmana strax efter de allra största lagen i toppen.

Under många säsonger har Everton varit laget precis utanför topp 7, men frågan är om det här inte är guldläge att kampera om högre placeringar i tabellen på allvar. Numera finns det snarare bara topp 2 med flera sämre storklubbar en bra bit bakom. Dit upp är vägen inte helt omöjligt lång för Everton.

Sju inspelade poäng på fyra omgångar gör att det ser helt okej ut för Everton, samtidigt som AFC Bournemouth bara har en vinst och ett kryss så här långt. Det gör att de tappat lite mark efter sin mycket fina fjolårssäsong.

Annons:

Skadorna fäller avgörandet

Det råder ingen som helst tvekan om att säsongsinledningen varit tyngre än förväntat för AFC Bournemouth. En stor del av förklaringen kan härledas direkt till situationen i spelartruppen, med flera skador och andra bekymmer som gjort att man inte kunnat formera starkast möjliga lag i matcherna. Det är trots allt så att ett lag på den här nivån inte riktigt har kapaciteten att röra om för mycket.

Inför det här mötet är David Brooks, Dan Gosling, Lewis Cook, Simon Francis, Lloyd Kelly, Junior Stanislas och Arnaut Danjuma Groenevald fortfarande inte spelklara. Ingen av nämnda spelare har hunnit göra minuter än den här hösten. Vidare är Charlie Daniel, Adam Smith och Chris Mepham förmodligen inte heller med i truppen.

Everton däremot har nästan inga skador att rapportera om. Jean-Phillippe Gbamin kommer inte att spela, men med tanke på vilken stark elva man kan formera tror vi att laget har goda chanser att ta en tung bortavinst här.

Everton draw no bet spelas till 1,70 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Everton draw no bet
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  15:00, söndag 15/9
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.