Speltips inför AFC Bournemouth – Manchester United 2/11: Dyster tillställning väntar?

Spelbloggare Publicerat: 1 november 2019

Lördagen bjuder på en handfull matcher från Premier League och först ut är AFC Bournemouth – Manchester United på Vitality Stadium, varifrån ett speltips med målfokus skickas ut.

Annons:

Bortaplan och Manchester United har inte normalt varit en speciellt lyckosam kombination, men håller det på att förändras? Tre raka bortaresor och tre raka bortatreor. Mot fjärde raka?

Partizan – Manchester United: 0-1, Europa League
Norwich City – Manchester United: 1-3, Premier League
Chelsea – Manchester United: 1-2, Ligacupen

Nu är cupfotbollen, den inhemska och europeiska, kanske att ta med en liten nypa salt – men veckans vinst över Chelsea, i en match där båda parter roterade en del, var ändå ett större styrkebesked. Gubben i lådan var Marcus Rashford, som bombade in båda målen, och han blir således att hålla extra koll på för AFC Bournemouth-försvaret.

Mark och poäng har ”De röda djävlarna” alltjämt kvar att hämta in i Premier League. Ole Gunnar Solskjaer är fortfarande pressad att skruva upp nivån och resultaten i klubben. Inför den här matchen har de en trea upp till Europaområdet, topp fem, och resultatraden 3-4-3 är förstås under förväntan i en storklubb som Manchester United. Men kanske är kravbilden för uppskruvad, i relation till spelartruppens styrkor?

Faktum är att Bournemouth har en identisk resultatrad med United, om än med en formkurva som snarare pekar nedåt efter en överraskande stark start på spelåret. De har blivit nollade i tre matcher efter varandra – de senaste: 0-0 mot såväl Norwich som Watford – och har inte vunnit på fem stycken, varav fyra av dessa i PL.

Annons:

Målsnålt på nytt

Om man ska kunna bortförklara de bristfälliga resultaten i Manchester United, är truppsituationen en faktor. Upp emot tio spelare riskerar missa lördagens batalj, däribland Victor Lindelöf och Marcus Rashford. Spelare som Paul Pogba, Nemanja Matic samt Luke Shaw är med all säkerhet out.

Tre vunna efter varandra, kunde det ändå se bättre ut för bortalaget – och de kan mycket väl vänta problem borta mot AFC Bournemouth, som i deras tur saknar David Brooks, Junior Stanislas, Charlie Daniels och eventuellt Dan Gosling.

Den offensiva impotensen är förstås ett problem för Bournemouth, men man kan också se att försvarsspelet på senare tid justerats till det bättre. Två raka mållösa matcher nu och dessförinnan en extremt knapp 0-1-förlust borta mot Arsenal.

Skadeskjutna gäster, som förvisso kommer från flera bra resultat – men fortsatt inte imponerar speciellt mycket. Och ett uddlöst, men för närvarande försvarsstarkt AFC. Luktar det inte målsnålt här?

Under 2,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid exakt tre mål och vinst på det vid färre – finns att hämta till oddset 1,81 hos Bethard och det köper vi.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, lördag 2/11
TV:  viasatultrahd logo viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: