Speltips inför AFC Bournemouth – Tottenham 4/5: Tidig avspark

Spelbloggare Publicerat: 2 maj 2019

AFC Bournemouth hoppas kunna fälla krokben för ett Tottenham Hotspur som har allt att spela för men också är i en djup formsvacka. Lyckas eller ej? Här hittar ni vårt speltips inför lördagens match på Vitality Stadium tillsammans med de bästa oddsen, all relevant statistik och startelvorna.

Annons:

Som det darrar i knäna på Tottenham-spelarna! Håller allt på att rinna dem ur händerna?

Framförallt handlar det förstås om Champions League-semifinalen mot den holländska succén Ajax, där veckans hemmamöte förlorades med 0-1 och det därför är brant uppförsbacke inför returen.

Utöver det riskerar den plats i seriens topp fyra som verkade så pass säker att tappas och med sex pinnar kvar att spela om har de fyra ner nedanför det. Allt som allt är fyra av de fem senaste matcherna förlorade och det är bara att tacka toppkonkurrenterna, som inte heller de förmått att leverera, för utsikterna fortfarande är så pass positiva. En trea här skulle betyda allt.

Sätta stopp för ett omskakat och tröttkört ”Spurs” ska AFC Bournemouth försöka, men anmärkas ska det att de enbart har enstaka platser att spela för under seriens avslutande matcher. Gnistan, kan den hittas? Trots allt borde det inte vara ett större problem i årets sista hemmamatch och dessutom när en toppklubb står för motståndet.

Förra veckan spelade Bournemouth ett fantastiskt underhållande derby borta mot Southampton. Siffrorna skrevs till slut 3-3 efter Callum Wilsons andra mål i matchen så sent som i den 86:e minuten.

Proppen ur

Skadeproblematiken har förföljt AFC Bournemouth under en längre tid och situationen är inte oförändrad på den fronten; upp emot nio spelare kan behöva stå åt sidan. Ett flertal av dessa hade kunnat ta plats i en startelva.

Men Bournemouth har kunnat prestera förut och mot Southampton senast åkte proppen ur – åt båda håll; 3-3. Offensivt är kvalitéerna stora medan defensiven är desto tunnare. Nu har de inte ett knyst att förlora och kan fortsätta spela ut.

Med andra ord: offensiva avtryck att vänta i matchen? Det är vartåt vi lutar.

Vad som talar emot det är hur avtrubbad offensiv ”Spurs” haft på sistone; ett mål framåt på de fyra senaste matcherna. Där spelar förstås skadan på Harry Kane – han missar resten av säsongen – en central roll, men kapaciteten finns där i en sådan som Heung-Min Son. Kvalitetsspelare.

Ett Bournemouth som sannolikt kommer vilja höja tempot i matchen mot ett desperat och revanschlystet Tottenham – målpartaj?

Över 3,5 mål testas till oddset 2,63 hos Paf. 2-2?

Observera att det är avspark redan 13:30. Matchen visas på Viasat Premium samt Viaplay.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få 100 kr omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 2,63 (Jämför alla odds)
Bolag: Paf
Spelstopp: 13:30, lördag 4/5
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.