Speltips inför Arsenal – AFC Bournemouth 6/10: Underspel

Simon Pålsson Publicerat: 6 oktober 2019

Det vore dumt att överskatta lagens förmåga att göra mål när Arsenal och AFC Bournemouth gör upp på söndagseftermiddagen.

Annons:

Viktiga poäng står på spel i den synnerligen jämna tabellen som Premier League-lagen slåss i så här i inledningen av säsongen. En trepoängare hit eller dit kan göra att lagen klättrar en handfull placeringar på en gång.

Det innebär å andra sidan att det inte är hela världen om det inte riktigt går för sig i varje omgång, men lag med en lite mer opportunistisk syn ser såklart på det här utgångsläget som positivt. Det går att rycka om man får lite form.

Två lag som sett lite bättre ut på sistone är Arsenal, som har fyra raka matcher utan förlust, men som bara vunnit en av dessa matcher.

Efter två raka förluster står Bournemouth nu på tre raka utan förlust, varav två vinster. Det är ett lag som hittat en ny, tydligare stabilitet på senare tid.

Annons:

Tunga offensiva tapp

Sin vana trogen kommer Arsenal till den här matchen med ett par skador, även fall skadeläget nu är bättre än på många säsonger. I det här skedet av säsongen brukar laget få klara sig utan en handfull spelare, men i skrivande stund ser bara två spelare ut att missa mötet med AFC Bournemouth.

Det rör sig om Alexandre Lacazette och Emile Smith Rowe, där den förstnämnda verkligen kan komma att saknas rent spelmässigt. Det är ingen hemlighet att han är viktig för lagets offensiv.

Då kan också konstateras att bortalaget har ett par viktiga pjäser på sin skadelista, där Harry Wilson är oklar i skrivande stund. Det är även Ryan Fraser. Vad vi vet är att spelare som Charlie Daniels, Dan Gosling, David Brooks, Adam Smith, Chris Mepham och Junior Stanislas inte spelar. Tungt värre.

Med så många avbräck är underspelet givet.

Under 3,5 mål spelas till 1,90 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 3,5 mål
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  15:00, söndag 6/10
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   –

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: