Speltips inför Arsenal – Crystal Palace 27/10: Derbydags i London!

Spelbloggare Publicerat: 27 oktober 2019

Det vankas derby i London och på Emirates Stadium – med Arsenal mot Crystal Palace. Kan vi ha en lite för stor favorit inför matchen, månne?

Annons:

Under veckan blev det i praktiken klart att Arsenal kommer spela Europa League-slutspel sedan de, med nöd och näppe, kniven mot strupen, lyckats besegra portugisiska Vitoria Guimaraes med 3-2. Tre vunna av tre möjliga där. Nicolas Pépé både kvitterade i den 80:e och satte in vinnarmålet i den sista sekunden.

Årets Arsenal må vara spännande, men kanske inte helt redo att ta utmana de största pjäserna. Väldigt ungt lag. En sådan som Mesut Özil – hade kanske behövts? – är helt utfryst av tränaren Unai Emery.

I Premier League kommer ”Gunners” från en förlust med 0-1 borta mot Sheffield United. Dessförinnan hade dock åtta raka utan förlust radats upp. Lite svårt att sia vartåt det barkar, hur det facto är med formen.

Crystal Palace har överraskat positivt, men kommer förstås i det långa loppet inte kunna utmana om de bättre platserna. En mittenposition kan mer eller mindre räknas in redan nu, av allt att döma. Alldeles för bra för botten, saknar spets för toppen.

Men ja, en sjätteplats just nu är det bara att höja på hatten för. Före 0-2-förlusten mot Manchester City senast – den behöver man verkligen inte skämmas över – hade de vunnit två raka, däribland borta över West Ham United, samt spelat tre förlustfria bataljer.

Annons:

Plusspel

Fantasi, frejdighet och offensiv lusta. Arsenal försöker spela en optimistisk och underhållande fotboll. Ibland räcker det till, ibland inte. Veckans matcher mot Sheffield United och Vitoria Guimaraes – i det fallet med en b-betonad startelva – har varit mindre imponerande, för att uttrycka det milt.

Så, kanske kan Crystal Palace ställa till med problem för deras stadsrival? Det skulle inte alls förvåna, menar vi.

De åkte på en 0-2-förlust senast mot Manchester City, men det är ett motstånd av en helt annan kaliber och siffrorna behöver man inte skämmas över. Det har sett bra, snudd på mycket, efter derbyförlusten mot Tottenham Hotspur och det finns en del att snickra vidare på.

Undertecknad menar att hemmalagets favoritskap överdrivs något på oddsmarknaden, varpå Crystal Palace spelas med +1,5 mål (asian handicap) till fullt acceptabla 1,64 gånger pengarna hos Bethard. Spelet sitter då om de vinner, spelar lika eller förlorar med max uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,64 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 17:30, söndag 27/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: