Speltips inför Arsenal – Leeds 6/1: Målspel

Spelbloggare Publicerat: 6 januari 2020

Klassiska Leeds United reser till Emirates Stadium för att ställas mot Arsenal i den tredje rundan av FA-cupen. Spännande lär det bli, men ur aspekten fart, fläkt och mål kan det vara värt att dra ner förväntningarna.

Annons:

Den sista av omgångens FA-cupmatcher, innan omspel mellan ett gäng lag, spelas under måndagskvällen – och det kan bli en riktigt, riktigt bra fajt.

Leeds United är ett klassiskt lag och exakt allt talar för att de blir en Premier League-konkurrent till Arsenal nästa år. Championship toppas nämligen och avståndet nerifrån topp två är extremt stort. Varit helt dominanta under perioder. Något sämre före uppehållet, utan att några varningsflagg skulle kunna höjas.

Med hänsyn till det försprång man har i Championship – kanske kan spela med helt toppat material här?

Mikel Arteta fick fira in sin första trea som tränare för Arsenal i samband med årsskiftet när Manchester United värjdes undan med 2-0. Dessförinnan: en vinst på 15 matcher. Fem raka utan. Mängder av förluster.

Fortsatt är situationen kritik för “Gunners”. Allt annat än pålitliga. Europa League-slutspelet kommer betyda mycket. FA-cupen hoppas man också kunna bli en glädjefaktor.

Annons:

Leeds stretar emot

Rotation kommer det bli på tal om i Arsenal, men av rapporter att döma – inte överdrivet stor sådan. Kommer ställa ut en bra startelva med målet att avancera vidare till nästa steg här i cupen.

Skillnaderna minskar dock avsevärt, i jämförelse om det vore ett toppat Arsenal som kom till spel. Gillar därför Leeds chanser och flera typer av spel lockar; de skrällbetonade samt vissa från målmarknaden.

Givet är att Leeds kommer försöka tajta till det här på Emirates Stadium. Nu har de varit inblandade i flera rock’n’roll-matcher på senare tid, med mängder av mål, men approachen blir en annorlunda mot Arsenal kontra mot seriemotståndet i Championship.

Arsenal är sårbara. Dock framförallt varit inblandade i täta matcher på sistone. Vann med 2-0 över Manchester United senast. Fem raka under 3,5 mål. Tre av dem under 2,5.

Under 3,5 mål spelas till oddset 1,62 hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få 250% extra i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,62
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:56, måndag 6/1
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

 
Annons:


Annons: