Speltips inför Arsenal – Newcastle 16/2: Vi slår på stort!

Spelbloggare Publicerat: 16 februari 2020

Trenderna är tydliga och det är utan tvekan på sin plats med en högoddsare, 4,90-taggare, till speltips inför söndagens Premier League-batalj mellan Arsenal och Newcastle United.

  Spela oavgjort till oddset 4,90 hos betsson!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Då ska veckans Premier League summeras och det på Emirates Stadium, mellan två klubbar huserande mittenskiktet av tabellen.

Gällande Newcastle har de alla anledningar till att vara nöjda över situationen – att inte, i alla fall just nu, vara direkt inblandade i bottenstriden. De lever dessutom vidare i FA-cupen, trots oväntat stora problem med Oxford United i den fjärde rundan. Men kanske har de överpresterat något? Att variansen senare kan bita dem i baken?

Man ska dock inte undervärdera vad Newcastle förmår att prestera så pass skadeskjutna de varit och fortsatt är. Nio spelare rapporteras missa matchen, alla skadade och däribland svenske Emil Krafth. Ett flertal färgstarka och framstående spelare som får stå åt sidan.

Mikel Arteta som tränare har varit ett lyft – om än inte tillräckligt stort – för Arsenal, som fortsatt återfinns i mitten av Premier League. Det blir fortsatt alldeles för många tapp och de oavgjorda matcherna har länge varit ett återkommande tema, precis som för Newcastle.

Det är faktiskt så att Arsenal har precis så få poäng som Newcastle inspelade, men med målskillnaden som håller dem före. 31 stycken på 25 omgångar. Där kan man snacka underbetyg.

Till kvällens match på Emirates Stadium kommer Gunners till spel utan Calum Chambers, Kieran Tierny, Reiss Nelson samt Cédric Soares. Frågetecken över Sead Kolasinac och Bukayo Saka.

Annons:

På krysset – ett superodds

Arsenal kan föra matcher, men är slarviga bakåt och ofta uddlösa framåt. De har svårt att lyckas dra det längsta strået i tajta historier. Därför har, som nämnt, kryssen varit ett återkommande tema. Fyra efter varandra till antalet i Premier League, till och med. 13 på 25 matcher totalt. Galen statistik, svår att bortse från.

Och ja, Newcastle ska utan minsta tvekan ha chansen att stå upp emot och bjuda Arsenal på en match. De står ändå jämsides i tabellen och bortalaget har visats svårspelade på senare tid. Ställt till med problem för flera tunga pjäser.

Ja, det är till och med så att Newcastle har undvikit att förlora på åtta matcher i följd. Sex oavgjorda på dessa, under ordinarie tid. De fyra senaste likväl.

Men att vinna på Emirates Stadium? Det blir tufft. Därför känns krysset mer lockande till 4,90 gånger pengarna hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss (x)
Odds: 4,90
Bolag: Betsson
Spelstopp: 17:30, söndag 16/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: