Speltips inför Arsenal – Sheffield United 18/1: Målfokus

Simon Pålsson Publicerat: 18 januari 2020

Arsenal har det tungt värre i Premier League och behöver nu ta igen gapet upp till Sheffield United.

Annons:

På klassisk avsparkstid är det dags att se om Mikel Arteta kan få sitt Arsenal att ta en viktig vinst mot Sheffield United. Det känns som en viktig match som kommer att vara lite av en vägvisare till resten av säsongen – med tanke på att det alltså är Sheffield United som ligger bäst till just nu.

Med åtta vinster, lika många kryss och bara sex förluster har Sheffield United seglat upp som en kandidat till att gå till Europa League-kval nästa sommar. Just nu har man den platsen och har hela fyra poäng till godo på Arsenal i tabellen.

I höstas vann man också hemma mot just Arsenal med 1-0, så man vet vad som krävs för att ställa till det mot detta lag.

Arsenal må vara ett nytt lag nu, men faktum är att man bara har en vinst sedan december och framåt. Formen är allt annat än bra – oavsett hur positivt det känns med Mikel Arteta vid rodret. Resultaten har inte direkt kommit än.

Annons:

Lång avstängning för skyttekungen

Sin vana trogen har Arsenal ett par riktigt tunga avbräck inför den här mathcen och då rör det sig en hel del om skador. Calum Chambers, Kieraan Tierney och såklart Lucas Torreira finns inte tillgängliga för spel. Det ser inte ut som att någon av dessa tre spelare kommer att göra det snart heller. Det ska också sägas att Hector Bellerin, den viktige ytterbacken, är osäker till spel.

Men allra tyngst är såklart att skyttekungen Pierre-Emerick Aubameyang är borta i minst tre matcher efter sitt röda kort senast. Det var en ful tackling som gjorde att han inte bara fick rött kort, utan alltså flera matcher till i sin avstängning.

Det här går att jämföra med bortalaget som egentligen bara saknar Simon Moore – men förhoppningen är att han ska kunna vara med på ett hörn ändå. Det återstår att se om så blir fallet vad det lider.

Båda lagen göra mål känns som ett bra speltips här, med tanke på att bortalaget kommer att andas lite framtidstro efter skadorna i hemmalaget. 1,83 gånger såsen hos Unibet finns detta speltips till.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,83
Bolag: Unibet
Spelstopp:  16:00, lördag 18/1
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 
Annons:


Annons: