Speltips inför Arsenal – Southampton 24/2: Målspel

Spelbloggare Publicerat: 24 februari 2019

Ett svårbedömt Arsenal mot tokdesperata Southampton på Emirates Stadium. Vi blickar närmare på målmöjligheterna inför vad som komma skall och kommer till en lika enkel som spelvärd slutsats.

Annons:

Arsenal löste upp knutarna och situationen i Europa League-returen mot vitryska BATE, efter 0-1-förlusten borta, och efter 3-0 hemma är de nu vidare på Europscenen – en möjlig väg, livlina, för att nå till nästa års Champions League om man inte skulle räcka till i Premier League.

Racet om fjärdeplatsen, den sista CL-platsen, här i Premier League är fortsatt helt öppen. Manchester United innehar den för närvarande medan såväl Arsenal som Chelsea är pinnen hack i häl.

Gäller för ”Gunners” är att återfinna stabiliteten, från match till match och under diton. Svajat lite väl mycket på sistone, i synnerhet då Manchester United har hittat den absoluta formtoppen.

Ännu mer pressad är situationen emellertid för Southampton. Efter förlusten, 1-2, i bottenmötet hemma mot Cardiff City innan det korta uppehållet som nu är till sin ända har de halkat ner under strecket, till platsen som tredjejumbo.

Men hur stor oro ska man känna för ”The Saints” form? Plattmatcher kommer, så enkelt är det, och innan dess hade de fem förlustfria bataljer uppradade, däribland mot Leicester City och Chelsea.

Mål åt båda håll

Mål brukar vara att räkna med när Southampton är ena halvan av en match, faktiskt åt båda håll. De har, mot blandad typ av motstånd, sju raka där BLGM-spelet prickat samt i 11/12 senaste matcherna. Även mot de serietoppen har de ofta förmått att leverera faktiskt siffror framåt.

Att det då skulle bli annorlunda mot ett svajigt Arsenal, som tenderar att vara tunna bakåt i banan. Dessutom talar det mesta för att ”Gunners” mittbacksklippa, Laurent Koscielny, kommer missa matchen efter att ha klivit av skadad i veckans EL-batalj mot BATE.

Utöver det saknar värdskapet Rob Holding, Danny Welbeck, Héctor Bellerín och potentiellt även Ainsley Maitland-Niles. Gästerna har Michael Obafemi, Danny Ings samt Mario Lemina på skadelistan.

1,75 x insatsen för att det ska bli mål åt båda håll är ett klipp. Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Testa idag!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 15:05, söndag 24/2
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.