Speltips inför Astana – Manchester United 28/11: Tidig avspark i Kazakstan

Spelbloggare Publicerat: 27 november 2019

Redan 16:50 under torsdagen är det avspark i Europa League-matchen Astana och Manchester United emellan. Spelbloggare.se har inför matchen hittat ett smaskigt speltips och ni tar även del av odds, stream och startelvor.

Annons:

Europa League-slutspelet är de redan klara för. En resa till minusgraderna i Kazakstan. Konstgräsplan. Avsparkstid 16:50. Det kunde ha handlat om en hetare typ av match för Manchester United, än vad som nu väntar.

Det enda av sportslig betydelse är huruvida det blir en förstaplats eller ej – och det enda hotet står holländska AZ för, vilka man möter på Old Trafford i den avslutande matchen. Nu, med två poäng ner till desamma. Men räcker det som motivationshöjare? Den bleka niondeplatsen i Premier League innebär att största fokus måste riktas ditåt. Stora problem i klubben. Strukturella samt med en spelartrupp ej motsvarande klubbens storlek eller finansiella muskler.

Astana, då? De har varit en stor slagpåse för konkurrenterna i gruppen; förlorat fyra av fyra matcher och har en samlad målskillnad om 1-14. Givetvis hade man önskat mer, men det är samtidigt bara att de inte håller för standarden som är satt. Förlust med förnedrande 0-5 mot AZ häromveckan.

Annars har Astana fått fira in ännu en inhemsk serietitel, som de prenumererat på under flera års tid, sedan senast. Spelade senast för två veckor sedan, en då betydelselös match när det redan var klappat och klart. Har bara de två återstående gruppspelsmatcherna kvar att avverka innan det blir uppehåll, truppbyggande och uppladdning inför kommande säsong.

Annons:

11 insläppta på två matcher

Milt uttryckt är det ingen höjdarnivå som Astana håller – se bara på de två senaste EL-matcherna, båda mot holländska AZ, summerade i dubbla storförluster; 0-11 på tavlan sammanlagt.

Manchester United kan eventuellt säkra förstaplatsen redan nu, men med slutspelet redan klart ska krafterna samlas till helgens Premier League-batalj mot Aston Villa. Hård press på dem. Mycket som inte står rätt till. 3-3-krysset mot Sheffield United senast var ännu ett exempel på det. Defensiv hönsgård.

Nu har också United spelat tre raka matcher över 2,5-målslinan. Här kommer flera yngre förmågor ta platsen. På de defensiva positionerna hittas dessutom flera avbräck. Matchen spelas på konstgräs och i minusgrader – mindre bra förutsättningar. Kan säkert ställa till det i viss mån.

Men Astana ser, som nämnt, katastrofala ut. Defensiven har inte hållit någon nivå överhuvudtaget och mot ett möjligen något avslappnat United med blicken på annat håll – kan proppen åka ur, möjligen?

Över 2,5 mål i matchen spelas till 1,83 gånger pengarna hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål totalt
Odds: 1,83
Bolag: Betsson
Spelstopp: 16:50, torsdag 28/11
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: