Speltips inför Aston Villa – Chelsea 14/3: Favoritprofetia (uppskjuten)

Spelbloggare Publicerat: 13 mars 2020

Chelsea är att betrakta som storfavoriter när de tar picket och packet till Birmingham och Villa Park för att ställas mot Brighton & Hove Albion. Tre poäng ska vara inom nära räckhåll.

  Spela Chelsea -0,75 (asian) till 1,82
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Kontraktet är i största fara för Aston Villa, som förlorat fyra PL-matcher på raken och under samma period dessutom fallit i Ligacupfinalen mot Manchester City. Det har ökat pressen på dem – nu placerade som nästjumbo i serien, alltså på nedflyttningsplats, och med två pinnar upp till ovanför området.

Varenda liten pinne, inkasserad som förlorad, är således av största möjliga betydelse för Aston Villa. Men vad talar för att de ska lyckas att ställa till med en skräll här? Förlusterna radas upp och på andra sidan planen står ett Chelsea med en helt annan, klart större slagkraft.

Fjärdeplatsen är det Chelsea bevakar – för att få en ny chans på Champions League-scenen nästa år. För ja, något avancemang kommer det inte bli från mötet med Bayern München; returen väntar nästa vecka och från hemmamötet har de 0-3 att hämta in. En snudd på omöjlighet.

Men PL-äventyret ser desto ljusare ut. En trea ner till närmstaste konkurrent i form av Manchester United och under mars månad har Liverpool passerats i FA-cupen såväl som Everton krossats med 4-0 i seriespelet.

Annons:

Starkt favoritspel

Vad talar till Aston Villas fördel, om vi bortser från hemmaplansfördelen? Försvinnande lite.

Varken kapacitet, klass, form eller självförtroende. Där pekar allt åt Chelseas väg. När Aston Villa krossades av Leicester City på King Power Stadium, 0-4, innebar det den femte raka torsken och nödvändigtvis är det inte den här typen av matcher pinnarna som ska rädda kontraktet ska roffas hem.

Det som skulle kunna tala emot ett favoritspel är att Chelsea under säsongen tenderat att svaja och falla helt oväntat – för att sedermera komma tillbaka på rätt spår. Långtifrån det mest pålitliga av lag.

Nu ser det dock mycket bra ut – 4-0-vinsten över Everton var fenomenal och 2-0-ditot över Liverpool imponerande – och känslan är att Aston Villa kommer värjas undan av bara farten.

Vårt speltips? Chelsea -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner matchen med uddamålet och hel vid större siffror än så – till oddset 1,82 hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonusspel!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Chelsea -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,82
Bolag: William Hill
Spelstopp: 18:30, lördag 14/3
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: