Speltips inför Aston Villa – Everton 23/8: 3,60-oddsare från Premier League

Spelbloggare Publicerat: 22 augusti 2019

Svårighetsgraden skruvas upp en bra bit med vårt speltips inför fredagens Premier League-batalj mellan Aston Villa och Everton på Villa Park. Oddset? 3,60!

Annons:

Klivet från Championship till Premier League är känt som ett av de svåraste – och det har Aston Villa fått erfara, även om alltför stora växlar ska undvika att dras redan efter två matcher i den nya sejouren i finrummet.

Direkt i premiären stod Aston Villa upp väl och ställde svåra frågor till Tottenham Hotspur, men föll samman under matchens slutspurt och förlorade (1-3). Nu senast blev det en uddamålsförlust när det vankades hemmapremiär mot AFC Bournemouth. En klart sämre insats än den första. Bara att ladda om nu – här kommer det krävas en hel del för att kunna vinna…

Everton hoppas kunna vara med och fajtas om Europaplatserna i år och ser ut som en av de hetare kandidaterna bakom de absolut största pjäserna. Deras två inledande matcher har varit av tillknäppt karaktär, med ett försvarsspel som suttit till punkt och pricka, och resultatet blivit ett bortakryss mot Crystal Palace samt en 1-0-vinst över Watford.

På Aston Villas skadelista hittas James Chester, Kortney Hause och Jonathan Kodjia. Everton har Fabian Delph och Morgan Schneiderlin. Tveksamt runt Leighton Baines samt Lucas Digne. Starka startelvor som kan ställas ut.
Annons:

Krysset spelas

Sättet som Everton fått ihop försvarsspelet är mäkta imponerande. Nollan har inte bara hållits i de två inledande seriematcherna, utan även under de fyra träningsmatcherna dessförinnan – mot fullt kapabla motståndare. Blir svårt för Aston Villa att få hål på dem.

Samtidigt har Aston Villa fördelen av att spela på hemmaplan, en känsla av stark revanschlusta och hemma bör de kunna leverera en del poäng under säsongen. Gäller nu är att spräcka nollan – och de borde de kunna lyckas med.

I vår bok pekar det mesta på en tajt historia och ett flertal spelobjekt lockar såhär på förhand, bland annat underspel på målmarknaden. Vi ser dock chansen att höja svårighetsgraden ett snäpp och det på 1X2-marknaden.

Ett något bättre bortalag vars försvarsspel varit fantastiskt och anfallsspel lite smått uddlöst och ett ändå fullt kapabelt samt revanschlystet Aston Villa vars poäng i första hand ska trilla in på hemmaplan. Slutsatsen? Delad pott!

Att det raka krysset betalar hela 3,60 gånger pengarna är i klar överkant och det oddset dukas ut av ett flertal bookies, däribland Mr Green. En utsökt peng att slussa in på fredagens enda Premier League-match.

Annons:
  Rygga spelet hos Mr Green – Få upp till 5 000 kr vinstboost!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 21:00, fredag 23/8
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.