Speltips inför Aston Villa – West Ham 16/9: Premier League!

Spelbloggare Publicerat: 16 september 2019

Femtio-femtio – knappast, va? Nykomlingen Aston Villa välkomnar West Ham United till Villa Park i måndagens enda match från Premier League. Och vi står för dagens bästa speltips. Hugg in!

Annons:

Ungefär som väntat, varken mer eller mindre. Aston Villa har stundtals spelat hyfsad fotboll i deras PL-återkomst, men lika uppenbart är det att de kommer få slåss hårt för kontraktet i förstadivisionen. Ganska spännande på vissa positioner. Flera bra spelare i 20- till 25-årsspannet.

Och facit, hittills? Tre förluster och en vinst. Trean plockades lite oväntat mot ett kompetent Everton. Annars har man fallit mot Tottenham Hotspur, AFC Bournemouth samt Crystal Palace. I cupen, Ligacupen, krossades Crewe Alexandra, huserandes i League Two, fjärdedivisionen, med tennissiffrorna häromveckan.

Lite blandade känslor i och runt Aston Villa, med andra ord. Skörden har varit i underkant för godkänt, samtidigt som de stått för ett par hedervärda insatser. Premiären mot ”Spurs” sticker ut. Var mycket lovande.

För West Ham är den stora målbilden – att ta en av platserna ut i Europa. De har under åren blivit kända för att vara inkonsekventa, ostabila, såväl i matcherna som mellan dem. Kunnat se ut som ett topplag ena veckan och den andra som ett bottendito.

Av årets West Ham kan mycket väl positiva kliv tas, är den bestämda känslan. De har fått in klassanfallaren Sebastien Haller, tre mål på tre matcher, och i truppen finns det gott om kompetens. Säsongen inleddes förvisso illa, kryss mot Brighton & Hove Albion samt 0-5 i baken mot Manchester City, men därefter har Watford samt Norwich City städats av. Vidare i Ligacupen, där blåbärsklubben Newport County stod för motståndet, är man också.

Gästerna gäller som favoriter

Gillar starkt vad West Ham visat upp de senaste matcherna, vilka varit ett starkt bevis på hur betydelsefull kaptenen Mark Noble är för dem – för all del i egenskap av ledare, liksom de spelmässiga kvalitéerna. Tycks dessutom nästan bara bli bättre och bättre.

Med två fina samt stabila prestationer i ryggen, känslan av medvind, borde West Ham betraktas som förhållandevis stora favoriter i afton.

Aston Villa kämpar på och är knappast oävna. Ska absolut kunna överleva i Premier League. Men det är odiskutabla fakta att de tillhör det sämre skiktet av serien. Saknas större spetskvalitéer, vilket det ändå finns i West Ham. Sämre på de flesta positioner.

Addera på detta att hemmalaget har Trézéguet avstängd samt James Chester, Matt Targett och Jonathan Kodija osäkra. Hos West Ham är ”bara” Michail Antonio och Winston Reid out.

Spelar West Ham att vinna med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort till 1,90 gånger pengarna hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: West Ham United vinner, draw no bet
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, måndag 16/9
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.