Speltips inför Bournemouth – Huddersfield 4/12: Målfokus och (nästan) dubbelt upp

Spelbloggare Publicerat: 4 december 2018

Målen tittas närmare på inför tisdagens batalj mellan AFC Bournemouth, som suktar efter att återfinna formen, och ett Huddersfield Town i framfart på Vitality Stadium. Vårt speltips tar ni del av här.

Annons:

Fyra förluster efter varandra – men hur stora slutsatser ska man dra av dessa? AFC Bournemouth känns, som vi värderar det, fortfarande starka och bör vara en del av den bättre halvan av Premier League. Kanske kan de till och med utmana om en plats ut i Europa?

Av denna förlustrad hittas bortamatcher mot Manchester City och Newcastle United samt hemmaditon mot Manchester United och Arsenal. Enbart serieledande City har vunnit med större siffror än uddamålet, 3-1. Den matchen spelades så sent som under helgen och där visade AFC ändå prov på en hel del positivt.

Var Huddersfield Town står och vartåt det barkar är kanske ännu svårare att sia. November månad var utmärkt utförd – vinster över Fulham samt Wolverhampton Wanderers och ett kryss mot West Ham United – för att nu senast, i samband med månadsskiftet, förlora med 1-2 i hemmamötet med Brighton & Hove Albion.

Faktum är att Bournemouth har dubbla Huddersfields skörd, 20 mot tio pinnar på 14 matcher vardera, och att de senare nämnda är förskräckande nära det röda tabellområdet. Törsten på ett nytt tillskott i poängkolumnen är stor. Nästan desperat.

Gästernas anfallspjäs Steve Mounié visades ut senast och kommer inte kunna medverka här. Men av hur stor vikt är det? Han har det facto inte målat vid ett enda tillfälle i årets seriespel. Chris Löwe är skadad och Alex Pritchard tveksam. AFC har Adam Smith out och Dan Gosling, med en knäskada, i rizkzonen.

BLGM-spelet suttit i AFC:s fem senaste matcher

Något höjdargäng är Huddersfield absolut inte. Tydligt bottenmaterial i den här konkurrensen. Kommer säkerligen bli att fajtas in i det sista om kontraktet.

Men de har visat upp en bättre sida på sistone och ledde faktiskt matchen mot Brighton innan utvisningen. Kunde ha fått ut mer där. Formen över det hela ser stark ut och de har faktiskt målat i fyra raka tillställningar och då handlar det om laget som fortfarande gjort minst antal mål i hela Premier League.

Bournemouth väntar vi oss komma ut med en enorm revanschlusta; komma ut med stor anfallsvilja. Att sätta tonen i matchen direkt. Det är sannolikt att det räcker till en trea, men risken att släppa in mål på vägen dit ska ses som stor.

Ser vi på AFC:s fem senaste matcher har alla såväl passerat 2,5-målslinan som det blivit mål åt båda håll i dessa.

Med bakgrund till detta väljer vi att kasta in ett par polletter på BLGM-spelet till 1,95 gånger pengarna hos Speedybet.

Annons:
  Rygga spelet hos Speedybet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Speedybet
Spelstopp: 20:45, tisdag 4/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.