Speltips inför Bournemouth – Liverpool 8/12: Upplagt för underhållning – på nytt

Spelbloggare Publicerat: 6 december 2018

Startskottet för lördagens Premier League-bombmatta av matcher tas från Vitality Stadium, varifrån AFC Bournemouth ska försöka skaka om ett titeljagande Liverpool med flera bollar i luften. Fokusområdet på spelfronten? Målen.

Annons:

13:30. Viasat Premium eller Viaplay. Ni kommer väl också sitta klistrade i TV-sofforna?

Liverpool är mitt i ett fruktansvärt hektiskt spelschema. Med bara några få dagar mellan matcherna, i Premier League och Champions League, sätts de nu på stora prov – huruvida de förmår att hantera situationen; att leverera resultat trots trötta ben och huvuden samt stor rotation i matcherna.

Det här blir den fjärde matchen på mindre än två veckors tid och redan på tisdag nästa vecka väntar en ödesmatch mot Napoli i Champions League. Senast vändes 0-1 till en 3-1-vinst när Burnley besöktes, en match som det roterades friskt i, och dessförinnan kammades ännu en trea in i Merseysidederbyt mot Everton efter sista minuten-mål och en stortabbe från motståndarnas keeper.

Premier League-titelstriden blir av allt att döma en kamp mellan mästarna Manchester City och just Liverpool, som båda studsat ifrån övriga toppklubbar. Fördelen är för närvarande Citys, om än bara på två pinnhål.

AFC Bournemouth kommer från en moralstärkande trea mot Huddersfield, 2-1 – en som plockades utan att direkt imponera. Men det är som alltid pinnarna som räknas och vinsten spräckte dessutom en förlustsvit om fyra matcher, där man ställts mot motståndare som nämnda Manchester City, Arsenal och Manchester United.

Och med detta har AFC stärkt upp sina aktier i tabellen och ser alltjämt aktuella ut för Europaspel kommande år. Det vore en storskalp för klubben.

Mål åt båda håll

En del ovisst runt Liverpool och deras startelva till matchen finns – hur stor blir rotationen? På vilka positioner vilar man spelare? Och så vidare. Åtminstone lite av den varan kan åtminstone räknas med och då blir såklart Bournemouths chanser till en skräll, eller att åtminstone skaka om motståndarna.

Och just detta, att skaka om större pjäser, finns det en närtid historia av. De må ha förlorat de senaste matcherna mot toppmotstånd, ska nämnas, men inte utan att ställa rejäla frågor till dem. Mot såväl båda Manchesterklubbarna som Arsenal har det blivit mål åt båda håll, liksom i sex raka matcher.

Liverpool har förstås redan blicken på nästa veckas Champions League-batalj, även om det är en mycket betydelsefull pott på spel även här och nu. Ser vi till veckans möte med Burnley, så satt vinsten en bra bit inne och de ställdes inför vissa problem.

Nu väntar ett tuffare motstånd, ett Bournemouth som spelar offensiv och fartfylld fotboll – ofta med positivt utfall.

Slutsatsen? Att det blir mål åt båda håll till acceptabla 1,71 x såsen hos SpeedyBet.

Annons:
  Rygga spelet hos Speedybet – Spela utan konto, med blixtsnabba uttag!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Speedybet
Spelstopp: 13:30, lördag 8/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.