Speltips inför Brighton – Crystal Palace 29/2: Kniven mot strupen för Graham Potter

Spelbloggare Publicerat: 29 februari 2020

Brighton & Hove Albion har kniven mot strupen inför hemmamötet mot Crystal Palace på Falmer Stadium – och det är långtifrån säkert att de reder ut stormen här. Bud på skräll till lördagens lunchmatch i Premier League?

  Spela crystal palace +0,5 mål (asian) till oddset 1,84!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Länge hyllades Graham Potter och hans Brighton & Hove Albion från alla håll och kanter. Nu har det hela ebbat ut något. Och man kan förstå varför.

För att sätta det hela i siffror: de har spelat åtta matcher efter varandra utan att vinna, varav alla förutom en i Premier League. Merparten har förvisso varit kryss, men med sådana blir det inget lyft i tabellen och inför omgång 28 skiljer bara fyra poäng dem från det röda området, bottentrion.

Crystal Palace, några hack uppåt i serien och i en betydligt mer trygg situation, bröt en förlustsvit om tre matcher när de för exakt en vecka sedan besegrade Newcastle United med 1-0 hemma på Selhurst Park. En bra prestation, tre poäng och någonting att snickra vidare på. Inget behov till stress. Kan ta sig an matchen med ett visst lugn – till skillnad från Brighton.

Mamadou Sakho, Jeffrey Schlupp och James Tomkins, skadade. kan direkt räknas bort för Crystal Palace. Luka Milivojevic samt Cheikhou Kouyaté missar med stor sannolikhet också matchen. Och för Brighton är José Izquierdo alltjämt långtidsskadad. Dale Stephens och Baram Kayal ska testas närmare inpå avspark.

Annons:

Palace kan sno poäng

Brighton är mer pressade att vinna än Crystal Palace. De har hemmaplan. Och ett, trots allt, bra grundspel.

Men motiverar det att siffrorna för det raka spelet är nere och skvalpar på strax över dubbla insatsen hos merparten av spelbolagen? Det menar inte vi. Det är här snarare en väldigt öppen match, som skulle kunna sluta lite hur som helst, och då blir det skrällspelen som är intressanta investeringsobjekt.

I vissa matcher har Brighton förtjänat mer, men man kan inte snacka bort en svit på åtta matcher utan vinst hur som helst. Väldiga svårigheter i att kontrollera matcherna och försvara ledningar.

Crystal Palace hittade tillbaka efter en tung period med deras 1-0-seger över Newcastle och kan nu blicka framåt med större optimism. Borde vara i hyfsat slag och ska ha goda möjligheter till poäng.

Vi spelar därför Crystal Palace med +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2 – till fina 1,84x hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 000 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Crystal Palace +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,84
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:30, lördag 29/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: