Speltips inför Burnley – Manchester City 28/4: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 27 april 2019

Manchester City står inför ännu en trepoängare i vårt speltips när Burnley ska avverkas i söndagens möte i Premier League den 28 april 2019.

Annons:

Nu återstår det alltså tre matcher att spela i Premier League och just nu har Manchester City precis allting i egna händer. Det gäller att vinna tre raka matcher för att ligaguldet ska vara i hamn och med tanke på hur formen ser ut – vinster så långt ögat kan nå i Premier League – finns det få saker som talar för att laget inte ska lyckas med det.

Nu väntar Burnley på bortaplan, ett lag som efter ett par starka resultat på sistone inte längre har någonting att spela för. Det vågar vi nästan lova. Burnley kommer att spela i Premier League nästa säsong och till viss del gör denna trygghet att laget kan spela avslappnat, men å andra sidan är den där desperata delen i spelet nu bortblåst. Det hade kunnat vålla vissa problem för Manchester City.

Hos gästerna finns det ingen anledning att skruva ner på tempot här, varpå vi förväntar oss ett offensivt bortalag redan från start. Burnley satsar hårt på omställningar, men också fasta situationer och den fysiska delen av spelet. Där är laget bra. Där kan laget störa sina motståndare. Det såg vi inte minst senast i 2-2-mötet med Chelsea.

Ett spel på målmarknaden

Det som oroar lite för Burnley är att flera spelare, Steven Defour, Aaron Lennon och Peter Crouch, nu står utanför matchtruppen med skador. Phil Bardsley är också osäker till spel. Men märk väl att det nu kan vara precis samma trupp som tog poäng mot Chelsea senast.

Manchester City då? Jo, Kevin de Bruyne är fortfarande utanför matchtruppen med sin skada. Det är ett tungt tapp, men å andra sidan är det en spelare som inte varit så bra på sistone. Claudio Bravo, Ilkay Gundogan och Fernandinho är alla osäkra till spel. De två senare spelarna väntas kunna komma till spel.

I våra ögon är Manchester City enorma favoriter och bör handskas bra med den här uppgiften. En programenlig seger är precis vad vi förväntar oss, men Burnley har en väldig förmåga att göra mål i många matcher, speciellt mot stora lag. Det fysiska, starka laget har en tendens att vara svåra att hantera.

2,30 gånger insatsen på båda lagen göra mål är därför ett bra speltips inför matchen. Det finns att spela hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  15:05, söndag 28/4
TV:    viasatpremium logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.