Speltips inför Burnley – Manchester City 3/12: Målspel till över dubbla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 3 december 2019

Veckan bjuder på en uppsjö av Premier League-matcher och tisdagens huvudmatch, också TV-sänd, bjuder Burnley samt Manchester City på. Platsen är Turf Moor och därifrån har vi på Spelbloggare hittat ett riktigt smakrikt speltips.

Annons:

Nu är situationen allvarlig för Manchester City, med en möjlig titeldröm som bara blir mindre och mindre sannolik. Detta när Liverpool fortsätter rada upp segrar på löpande band och City stått för ett flertal onödiga poängtapp och likadant fortsätter det; senast under lördagen med 2-2 borta mot Newcastle United.

För att sätta det hela i lite siffror har de regerande mästarna nu 11 poäng som skiljer dem åt från topplaceringen, samt att Leicester City också hittas däremellan, och då är blott 14 omgångar avverkade. Häpnadsväckande med hänsyn till hur stort favoritskapet på förhand var för Manchester City.

Om det fortsätter likadant de närmaste veckorna, då kan titelhoppet helt vara sinat före årsskiftet. Det vore ett praktfiasko från Pep Guardiola och hans spelare.

Nu väntar alltså Burnley borta på Turf Moor – ofta en småknepig match, även om de kommer från en tung 0-2-förlust mot Crystal Palace från arenan. Extra oväntat var det med tanke på att laget hade vunnit två raka matcher dessförinnan och på dessa samlat ihop en målskillnad om plus sex baljor.

Enda två frågetecknen för Burnley är på Johann Gudmundsson samt Matej Vydra. Statusuppdatering om dem kommer finnas tillgängligt närmare inpå avspark. För gästerna är Leroy Sané, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko samt Sergio Agüero skadade och således indisponibla.

Annons:

Defensivt slarv

Allt som oftast domineras matcherna med järnhand, men det defensiva slarvet – också kombinerat med offensiv uddlöshet, vilket är särskilt förvånande – har ställt till det vid upprepande tillfällen för Manchester City, som nu bara vunnit en av deras fem senaste matcher.

Och insläppta mål, där det för den delen också blivit mål framåt, har kommit sju matcher i följd. Ganska anmärkningsvärd statistik, så stora favoriter man på förhand varit i merparten av matcherna.

Burnley stod för en riktig plattmatch mot Crystal Palace, men hade innan dess visat upp god form; 6-0 över dubbla matcher – ena mot Watford och andra mot West Ham United. Det ska verkligen inte bortses från. Varit förhållandevis lyckosamma i det offensiva – och här kommer troligen några möjligheter kunna vaskas fram oavsett vad.

En bit över dubbla insatsen för att det ska målas åt båda håll tas hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,05
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:15, tisdag 3/12
TV:  viasatpremium logo
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: