Speltips inför Burnley – Manchester United 28/12: Kvällsmatch från Premier League

Spelbloggare Publicerat: 28 december 2019

Turf Moor är inte längre den borg arenan varit för Burnley och vi förutspår problem för dem när Manchester United kommer dit på besök. Men räcker favoritoddset i kvällens sena match från Premier League?

Annons:

Burnley har varit en bergochdalbana under året, men kommer åtminstone undan med mer än godkänt för vad de åstadkommit hittills; 24 poäng på 19 matcher och en tolfteplats. Under åren i Premier League har hemmaspelet varit deras stora signum – och det är alltjämt bra, men resultaten är bättre fördelade till även bortaspelet.

Över det stora hela har det varit ganska mycket upp och ner för deras del, i prestationer liksom resultat. Genomgående temat har dock varit att förmå räcka till i de stora matcherna, mot toppmotstånd.

Boxing Day summerades i en förlust, 0-1, borta mot Everton – något som följde upp dubbla segrar med de omvända siffrorna – över AFC Bournemouth samt Newcastle United.

Manchester United är ännu mer av upp och ner-varan. Matchen innan Boxing Day; förlust och en katastrofal insats mot tabelljumbon Watford – för att under veckan krossa Newcastle United med fyra mål mot ett. Det är med andra ord lite vilket United som helst som kan komma ut på Turf Moor.

Kritiken som ofta riktas mot Ole Gunnar Solskjaer och hans mannar är ofta befogad, men man kan heller inte bortse från att de fortfarande har starkt känn på Europaplatserna, även de ut i Champions League.

Att Aaron Lennon är tveksam för spel är det enda av nyhetsvärde på den fronten för Burnley. För bortalaget har skadesituationen lättats upp, men en del avbräck stör fortfarande – inte minst defensiva sådana; Eric Bailly, Timothy Fosu-Mensah, Marcos Rojo, Diogo Dalot samt Scott McTominay.

Annons:

Målsnålt att vänta

Det har varit ett målrikt tema i Manchester Uniteds matcher på senare tid, men Turf Moor är knappast ett ställe man åker ut till och dominerar på utan problem. Tror att det kan bli en spelmässigt rätt tajt historia, om än med mer boll för bortalaget, och att mycket av kampen kan utspelas på mitten.

Således – målsnålt?

Burnley är svårspelade och har tre matcher som innehållit max ett mål; två 1-0-vinster och en 0-1-förlust. Kommer såklart ta det säkra före det osäkra här i afton, inte minst då man haft problem med de större pjäserna.

1,85 gånger pengen för under 2,5 mål känns som en mycket sund position.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,85
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, lördag 28/12
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:


Annons: