Speltips inför Burnley – West Ham 9/11: Desperation

Spelbloggare Publicerat: 8 november 2019

Gällande formen råder stora tveksamheter i såväl Burnley som West Ham United, inte minst defensivt – och det finns alla anledningar till att djupdyka in på målmarknaden inför matchen.

Annons:

För mindre än en månad sedan var Burnley att betrakta som ett positivt utropstecken. Nu? Tillbaka på noll. Tre förluster efter varandra, mot Leicester City, Chelsea samt Sheffield United, har betytt en snabbskjuts nedåt i tabellen – utan att det ska behöva skrikas om avgångar och spelarförsäljningar hit och dit.

De tre matcherna, förlusterna, har trots allt alla varit mot seriens topp sex och faktum kvarstår att de har fyra poängs marginal ner till bottentrion samt ett flertal klubbar däremellan. Varningssignaler kan möjligen höjas, om än rätt lågmälda sådana.

Sammansmältningen i West Ham är mer uppseendeväckande och eventuellt oroande. Efter en superb seriestart, om vi bortser från 0-5 mot Manchester City i premiären, har de 0-2-4 i formraden med fem av dessa sex matcher i Premier League.

Den förra veckan anseddes man, på förhand, ha en finfin chans till att bryta sviten – men ännu en katastrofinsats, nu hemma mot Newcastle United, renderade i en 2-3-förlust. Kort in i den andra halvleken var siffrorna 0-3 och man vaknade helt enkelt för sent. Hönsgård modellen mer kaotiskt i försvarsspelet.

Bortatränaren Manuel Pellegrini hoppas få tillbaka Jack Wilshere i speldugligt skick till matchen, men sannolikt blir det bara en fråga om minuter isåfall. Annars saknas Michail Antonio, Lukasz Fabianski samt Winston Reid. För Burnley står Johann Gudmundsson som det enda klara skadeavbräcket och Chris Wood som osäker.

Annons:

Målen – ett återkommande tema

Desperation. Det är nyckelordet såhär på förhand.

Vi räknar med två parter som ivrigt, medvetna om att de möter ett annat formsvagt motstånd, kommer försöka ta tillfället i akt och sätta in siktet på hela trepinnarspotten – och det borde rimligen bidra till en matchbild som öppnas upp med tiden.

När de båda då visats så kolossalt sårbara i det defensiva, ser målen ut att vara nära till hands när matchen analyseras. Burnley har släppt in nio mål på de tre senaste matcherna, varav samtliga innehållit minst tre baljor sammanlagt.

West Ham-spelarna fick hämta bollen ur eget vid tre tillfällen hemma mot Newcastle senast, i 2-3-förlusten, och har läckt svårt på sistone. Sju raka innehållandes minst två mål och minst tre i fyra av de sex senaste. Målen – ett återkommande tema. Framåt, men framförallt bakåt.

1,72 gånger pengarna för överspelet på 2,5-målslinan är helt klart lockande och det blir vårt speltips från Turf Moor.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% – 500 kr eller 100% – 2 000 bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,72
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:00, lördag 9/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: