Speltips inför Cardiff – Liverpool 21/4: Klar bortafavorit

Simon Pålsson Publicerat: 16 april 2019

Det blir fullt fokus på handikappmarknaden inför söndagens möte i Premier League mellan Cardiff City och Liverpool den 21 april 2019.

Annons:

Få, om ens någon, kan klaga på spänningen som vi nu bjuds på i toppen av Premier League. Efter 34 spelade omgångar har vi Manchester City i topp med sina 86 poäng, medan Liverpool skuggar en poäng bakom. Detta efter att Pep Guardiola förmått sitt lag att ta revansch på Tottenham under lördagen. Trepoängaren där kan visa sig livsviktig, inte minst med tanke på att det nu väntar ett derby i Manchester.

Liverpool går dessutom som tåget även i Champions League och det mesta pekar på att Jürgen Klopp står inför ännu en magisk säsong med sitt lag. Det bådar inte minst gott inför framtiden. Nu råder det ingen tvekan om att laget har etablerat sig i den europeiska toppen och numera är där för att stanna.

Cardiff City har med fyra omgångar kvar av ligaspelet faktiskt bara tre poäng upp till säker mark och visst vore det lämpligt att plocka den trepoängaren här. Men det är å andra sidan inte just mot Liverpool som livet ska räddas. Cardiff City lär ge det en chans, men i våra ögon är Liverpool för starka.

Handikappspel hämtas

Cardiff City saknar ett par spelare som hade behövts i det här mötet. Sol Bamba är inte med. Det är inte heller Matthew Connolly eller Callum Paterson. Det råder dessutom osäkerhet kring den isländske landslagsmannen Aron Gunnarsson samt Jazz Richards, Alex Smithies och Harry Arter.

Liverpool däremot har ett skadeläge som ser allt ljusare rut och som plötsligt faktiskt ser ganska hoppfullt ut. Alex Oxlade Chamberlain ska vara tillbaka i träning, men det är inte aktuellt med spel här. Det är förmodligen inte aktuellt med mer spel den här säsongen. Adam Lallana och Dejan Lovren är också utanför truppen här, av allt att döma. Jürgen Klopp kan dock formera en oerhrört stark elva.

Striden om Premier League blir allt tätare och Liverpool har inte råd att tappa poäng om det ska bli en engelsk ligatitel den här säsongen. Det här är den typen av matcher som laget bara måste körar över sin motståndare i.

Liverpool -2 (asian handicap) spelas till 2,06 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:   Liverpool -2 (asian handicap)
Odds:  2,06 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  17:00, söndag 21/4
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.