Speltips inför Chelsea – Crystal Palace 9/11: Derbyfest i London!

Spelbloggare Publicerat: 8 november 2019

Londonderby! Kanske inte det hetaste av dem, men likväl ett utsökt sådant. Chelsea mot Crystal Palace på klassiska Stamford Bridge, varifrån vi understryker att det knappast kunde varit enklare att ta sida. Speltips, odds, stream och allt inför matchen? Här!

Annons:

Blickarna är riktade mot sydvästra London och ett derby inte bara med en, som alltid, trea i potten, utan också den heder och ära som det innebär att vinna över en lokalrival.

Matchen ses bäst på Viasat Premium eller Viaplay från de svenska TV-sifforna, med avsparkstiden redan 13:30. Såhär öppnas en helg bäst, eller hur?

Crystal Palace har stått överraskande starkt i årets Premier League-upplaga, utan att det skulle handla om en storskräll på något vis. Skiktet mellan de under topp fyra och en bit ner på den undre tabellhalvan är fortfarande tätt och det kan dröja några omgångar innan serien på allvar sätter sig i den regionen.

Hittills, med 11 spelade matcher, har det i alla fall räckt till 15 pinnar samt en niondeplats på det. Svårare att leverera har de dock haft på senare tid, när svårighetsgraden höjts ett par nivåer, med förluster hemma mot Manchester City samt Leicester City och ett bortakryss mot Arsenal däremellan.

Chelsea var under veckan med om en makalös upphämtning mot Ajax i Champions League-gruppspelet; kom tillbaka från 1-4 till 4-4 under den avslutande halvtimmen. Det var emellertid inte helt utan draghjälp, då de två sista målen kom när motståndarna inte bara fått en, utan två, försvarsspelare utvisade. Över det stora hela, en mindre bra insats.

Annons:

Chelsea för stora favoriter

7-2-2 i Premier League-resultatraden och en fjärdeplats på det. Goda slutspelschanser i Champions League. På pappret har Chelsea levererat efter eller till och med över förväntningarna som funnits, men kommer det se likadant ut framöver? Det känns klart mer tveksamt.

Exempelvis, innan man var två man mer på planen, blev man svårt sårade av Ajax under veckan och flera av de vinster som plockats under året har varit med större tveksamheter inblandade; ett spel som hackat, defensivt slarv och ofta marginaler på rätt sida.

Här värderar vi Chelsea vara starkt övervärderade, alternativt Crystal Palace underdito. Deras förlust mot Manchester City är inte mycket att snacka om, vid en 0-2-förlust mot dem kan hedern ändå vara i behåll, och mot Leicester senast kom motståndarnas spik i kistan under slutminuterna. Däremellan fina 2-2 mot Arsenal. Kanske är det inte så illa ändå?

Connor Wickham samt Mamdou Sakho är skadelistade för Palace. Gary Cahill, James McArthur, Chiekhou Kouyaté samt Andros Townsend osäkra. Ganska stora namn, men även Chelsea har sina avbräck; Jorginho, Ruben Loftus-Cheek och Antonio Rüdiger out. Risk att även Mason Mount samt Ross Barkley missar.

+1,75 mål (asian handicap) på Crystal Palace spelas till 1,75x hos Bethard. Halv förlust på spelet om de förlorar med två baljors marginal, hel vid större förlustsiffror än så och hel vinst vid uddamålstorsk eller bättre.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Crystal Palace +1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, lördag 9/11
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvo:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: