Speltips inför Chelsea – Leicester City 22/12: Överdriven favorit

Simon Pålsson Publicerat: 20 december 2018

Det går inte att blunda för det faktum att Leicester City rimligen borde vara ett lag som kan ställa till det för Chelsea, även om matchen spelas på Stamford Bridge.

Annons:

Det är Premier League för hela slanten som gäller på lördagen och det är en så pass stjärnspäckad omgång att eftermiddagsmötet mellan Chelsea och Leicester City inte ens kvalar in på tv-tid. Det är med andra ord en match du inte kan följa på svensk tv, märkligt nog.

Med det sagt är det ett spännande möte som väntar, inte minst ur spelsynpunkt. Spelbolagen har målat upp hemmalaget som favoriter och det går väl knappt att argumentera emot. Däremot är frågan om det inte har gått lite väl långt med oddsvärderingen.

Leicester City har i för sig fyra raka matcher utan vinst men har sett ganska pigga ut i vissa av matcherna, inte minst i veckans match mot Manchester City i Ligacupen. Det borde vara en match som laget kan alstra energi ifrån och ha med sig inför fortsättningen.

Chelsea går fortsatt starkt och fick säsongen att kulminera så är långt med vinsten hemma mot Manchester City för två veckor sedan. Det går att bygga vidare på, den saken är säker.

Underskatta inte gästerna

Andreas Christensen är skadad för hemmalaget, men dansken är som bekant inte aktuell för startelvan ändå. Victor Moses, Gary Cahill och Alvaro Morata är också osäkra till spel. Men det här är också spelare som sällan prioritera av Maurizio Sarri.

Daniel Amartey och Matty James är spelarna som inte kommer att spela för Leicester City. Inte heller det är helt bedrövliga tapp. Däremot är Ben Chilwell och Jamie Vardy osäkra. Det är lite värre. Den senare vilade i helgens cupmöte med Manchester City och tror sig kunna komma till spel här.

Känslan är att spelbolagen underskattar gästerna lite här när det raka spelet på hemmalaget bara ger några tiondelars ränta. Det är trots allt ett svårslaget Leicester City som står på andra sidan. Ett lag som inte heller skräms av att ligga på kontring mot spelförande lag.

Båda lagen göra mål spelas därför till 2,10 gånger insatsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  16:00, lördag 22/12

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.