Speltips inför Chelsea – Manchester United 17/2: Dagens bästa bettingtips!

Spelbloggare Publicerat: 17 februari 2020

Chelsea och Manchester United drabbar samman i skållhet batalj till måndagens enda match från Premier League. Här hittar ni vårt bettingtips inför vad som komma skall.

  Spela Manchester United +0,5 mål (asian) till oddset 1,97!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

En klassiker. Två klubbar med en stark rivalitet dem emellan. 21:00 smäller det och ni ser matchen bäst på Viasat Premium, Ultra HD eller Viaplay.

Precis som väntat handlar det om striden om Europaplatserna. Chelsea återfinns på fjärdeplatsen, den sista som leder ut i Champions League, och Manchester United står kvar på död mark – men med starkt känn på just det, Europa.

Anmärk också att lagen har en match mindre spelad än konkurrenterna runtom i tabellen, alltså denna hängmatch. Chelsea kan öka avståndet ner till nedanför topp fyra till fyra pinnar vid händelse av en seger och vid dito för Manchester United knappar de in så att de blott har en trea upp till samma område.

Något som ökar ovissheten inför matchen är att ingetdera av lagen matchspelat på över två veckors tid. Chelsea spelade då oavgjort, 2-2, borta mot en annan toppkonkurrent i form av Leicester City och Manchester United fick också kryss, 0-0, mot ett svårspelat Wolverhampton Wanderers på Old Trafford. Ganska lika uppladdningar, alltså.

Alltjämt skadelistade för United är inte minst Paul Pogba, Marcus Rashford samt Scott McTominay. Även Axel Tuanzebe är out. Osäkert runt Odion Ighalo, som är ny i klubben, och Timothy Fosu-Mensah.

Chelsea har Marco van Ginkel, Christian Pulisic och Ruben Loftus-Cheek indisponibla. Tammy Abraham samt Oliver Giroud är tveksamma.

Annons:

Plusspel på bortalaget

Ser det som en relativt öppen match, denna.

Givetvis med Chelsea som favoriter i egenskap av hemmalag, men det är knappast motiverat att siffrorna för den raka ettan är nere och skvalpar en bit under dubbla insatsen. Helt missvisande.

Båda parter är smått opålitliga, upp och ner i prestationerna, men ser vi till Manchester United har de faktiskt skrällt till det i en del storklubbsfajter. Har nu också hållit nollan i tre matcher efter varandra och kan försöka snickra vidare på det när det vankas match på Stamford Bridge.

Även Chelsea har stått rätt starkt på sistone, utan att för den delen briljera. Anmärkas ska att de i seriespelet bara vunnit en av deras fem senaste matcher, varav tre av dessa slutat med oavgjort utfall – något som skulle vara tänkbart även här.

Men nu ska det också nämnas att lagen inte spelat på ett tag och att de senaste resultatens betydelse minskar avsevärt. Oavsett vad – värdet på bortalaget…

Manchester United spelas med +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2 – till oddset 1,97 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester United +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,97
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, måndag 17/2
TV:  viasatultrahd logo viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: