Speltips inför Chelsea – Sheffield United 31/8: Skarpt läge för Frank Lampard

Simon Pålsson Publicerat: 30 augusti 2019

Det blir ett optimistiskt spel på Frank Lampard inför det att Chelsea tar sig an Sheffield United på Stamford Bridge lördagen den 31 augusti 2019 i Premier League.

Annons:

Efter en skakig inledning på äventyr som manager för Chelsea är det nu dags för Frank Lampard att möta ett lag som han också spelade mot vid två tillfällen som manager för Derby County i Championship förra säsongen. Det rör sig alltså om nykomlingarna Sheffield United, som tagit sig an den här serien och säsongen med ett fräscht tänk med inte särskilt många eller namnkunniga förstärkningar.

Det är någon slags motvikt till lag som Wolverhampton som klev upp i Premier League med en rad heta affischnamn för att få fart på verksamheten. Trots det har Sheffield United öppnat helt okej med flera starka insatser och fyra tagna poäng på tre omgångar. Det går inte att beskylla laget för att inte ge det här en ärlig chans från start och känslan är att man kommer att förorsaka problem för en hel del lag under året.

Men nu tror vi att det är bedrövligt dålig tajming att möta Chelsea. Efter en skakig inledning bör Londonlaget känna ett stort behov att ta tre poäng, gärna med lite marginal också.

Chelsea förlorade som bekant med hela 4-0 borta mot Manchester United i premiären, men har sedan en vinst och ett kryss. Nu är det dags för någon form av urladdning – inte sant?

Annons:

Chelsea tar sig i kragen

Chelsea hade redan förra säsongen problem med skador och det verkar vara ett problem som sitter i in på det här året. Det är såklart en försvårande faktor för tränaren Frank Lampard, men vår känsla är att han trots allt kan formera ett mycket starkt lag från start. Ruben Loftus-Cheek, Reece James, Callum Hudson-Odoi och Antonio Rüdiger kan däremot inte spela. N’Golo Kanté, Mason Mount och Pedro står uppsatta som osäkra kort på förhand.

Kean Bryan är skadad och missar även det här mötet för Sheffield United. I övrigt är det bara John Fleck som enligt förhandsrapporten riskerar att inte komma till spel. Det är med andra ord goda förutsättningar att göra det bra i det här mötet.

Men trots det kan vi inte undgå att känna att det här verkligen är det ultimata tillfället för hemmalaget Chelsea att ta sig i kragen, resa sig efter en svag inledning och smälla till med en riktig håll käften-match och vinst.

Chelsea -1 spelas till överraskande höga 2,10 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Chelsea -1
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  16:00, lördag 31/8
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   –

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.